Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Bianca și Mihai sunt oficial un cuplu

Legătura dintre Mihai și Bianca a fost zdruncinată după Gala de sâmbătă, iar reacția Biancăi a fost tranșantă după afirmațiile lui Mihai.

Bianca a vorbit chiar și despre o posibilă nepotrivire și a mărturisit că de cele mai multe ori ajunge să creadă că îi este scris să fie singură.

După terminarea emisiunii de ieri, discuțiile au continuat între Bianca și Mihai. Concurenta i-a spus Andrei că nu mai simte nimic în acest moment, față de nimic. După de gândurile negre au fost alungate, cei doi au discutat din nou.

Bianca i-a spus lui Mihai clar și răspicat că în relația dintre ei nimeni și nimic nu o poate influența. Mihai, la rândul lui, a întărit spusele concurentei și a spus că tot ce contează pentru el este ea.

Primul sărut dintre cei doi a avut loc în cameră, departe de ochii celorlalți. Mai apoi s-au sărutat și în fața camerelor, au sărbătorit alături de ceilalți concurenți începutul oficial al relației lor.

Simona Gherghe a aplaudat în direct sărutul dintre cei doi, iar declarația lui Mihai a fost atent analizată: "Prima zi din restul vieții."

Reacția Ștefaniei, după ce Mihai și Bianca formează un cuplu

Ștefania a declarat că nu simte nimic față de faptul că Mihai și Bianca s-au sărutat și formează un cuplu. Andra s-a declarat extrem de surprinsă de faptul că Mihai a făcut acest gest.

Concurenta spune că înseamnă începutul unei povești de dragoste, dar nu stă la baza unei relații. Ștefania a mai adăugat că îl cunoaște foarte bine pe Mihai și că acest gest a venit în urma galei de sâmbătă, când Mihai a simțit că o pierde pe Bianca.


Familiile au sunat pentru a-i încuraja

După ce au fost difuzate imagini cu sărutul dintre Mihai și Bianca, cei de acasă au sunat. Din partea lui Mihai a sunat verișorul lui și i-a spus că acasă totul este foarte bine și că au parte de susținerea tuturor.

Mihai a vorbit și cu bunica lui, care i-a spus că abia îi așteaptă acasă să-i facă nepoței.

Din partea Biancăi a sunat cumnata ta, cea care de altfel a și înscris-o la emisiune, și care le-a spus că abia așteptau acest gest din partea celor doi.

Mireasa 2020, sezon 2. Ștefania a câștigat o amuletă pe care o poate folosi în următoarele două Gale... Mireasa 2020, sezon 2. David a cerut-o pe Andra în căsătorie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x