Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Ce vești a primit Ștefan de la mama sa, doamna Viorica. Băiatul a început să plângă imediat ce a auzit

Ștefan s-a arătat îngrijorat de starea de sănătate a bunicii sale.

Stefan de la Mireasa in timp ce plange pentru ca bunica sa este grav bolnava Galerie
Ștefan s-a arătat îngrijorat de starea de sănătate a bunicii sale | Antena 1

Băiatul a mărturisit că este și mai agitat față de obicei pentru că nu știe cum se mai simte bunica sa, cea care l-a crescut.

Pentru a-l ajuta să se liniștească, mama lui, doamna Viorica, a intrat în direct și l-a pus la curent cu situația de acasă.

”Noi facem bine acasă, mamaia este în metastază. Dacă noi vorbim ceva cu ea, vorbește și ea după noi. Ce spunem noi, spune și ea.”, a spus doamna Viorica.

Ștefan a vrut să știe dacă dacă bunica sa întreabă de el: ”De mine a mai întrebat mamaie? Ce a zis?”.

Citește și: Alex, dans lasciv în compania Andreei. Cum a reacționat Alexandru, iubitul fetei

”Da, a întrebat. Doar zice Ștefan, Ștefan. Te-ar chema acasă, așa face. Noi suntem bine, suntem cu ea în vale, la ea acasă. Tu fii puternic și nu mai plânge.”, i-a zis mama sa.

Ștefan a mai primit încurajări și din partea nepoților săi, care l-au rugat să nu se mai supere cu băieții.

”Te iubim, te pupăm și te așteptăm cu o fată acasă. Noi te iubim, să fii puternic și să vii acasă”, au transmis ei.

”Mihai plânge de fiecare dată când te vede că plângi”, a mai spus doamna Viorica.

De ce a plecat doamna Viorica de la Mireasa

Bunica lui Ștefan are grave probleme de sănătate, iar tatăl lui Ștefan a sunat plângând și i-a cerut ajutorul doamnei Viorica, așa că aceasta a decis să părăsească competiția.

”A primit mami un telefon că bunica, femeia care m-a crescut, e foarte bolnavă și moare. Pleacă mâine acasă.”, i-a spus Ștefan Carinei.

La testimoniale, gândurile doamnei Viorica au zburat către fiul său.

Citește și: Ermina, acuzată că s-a comportat urât cu Claudia de Revelion. Ce s-a întâmplat, de fapt, în casă

”Am vorbit cu el, i-am spus să fie calm, cuminte. Îl văd mai apropiat de Carina și Alexandra. Îmi place de Carina. Îmi pare rău că plec șă-l las aici. O să-mi lipsească ce faceam aici. O să-mi fie dor de toate fetele și de mame.”, a afirmat aceasta.

Plecarea doamnei Viorica vine la câteva zile după ce Ștefan a încălcat regulamentul, lucru care a afectat-o pe concurentă.

Ștefan a încălcat regulile și a discutat cu fosta sa iubita

În timp ce concurenții au primit telefonul mobil de la co-prezentatorul Dima pentru a participa la concursul de pe Tik-Tok, Ștefan a folosit smartphone-ul pentru a comunica cu fosta sa iubită.

”Te iubesc, Lori, sunt Ștefănuț. Nici eu nu te las. Să ai grijă de tine”, ”Frumoasa mea, să ai grijă de tine”, i-a scris concurentul de pe pagina oficială de TikTok a emisiunii.

Mireasa 2020, sezon 2. Alex, dans lasciv în compania Andreei. Cum a reacționat Alexandru, iubitul fetei... Mireasa 2020, sezon 2. Mihai și Bianca, tot mai apropiați. Ce declarație i-a făcut concurentul în emisiune...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x