Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Cine este și cum arată Alexandra, noua concurentă

Casa Mireasa primește noi concurenți. Trei fete, Carina, Andreea și Alexandra au pășit emoționate în competiția matrimonială.

Alexandra are 23 de ani și a intrat în casa Mireasa pentru a-și găsi sufletul pereche.

”Scopul meu este să-mi găsesc sufletul pereche. Am încercat până acum, dar nu a mers. Consider că este o vârstă potrivită pentru căsătorie (n.r. 23 ani).”, a spus ea.

Pe placul ei este Mihai și susține că nu se poate vedea într-o relație cu Ștefan, cel care și-a manifestat interesul pentru ea.

”Sunt o persoană sinceră, amuzantă, puternică, luptătoare”, a declarat Alexandra.

”E foarte frumos, concurenții sunt foarte de treabă. Așteptam să intru”, a mai precizat ea, când a fost întrebată cum a fost primită în competiție.

Cine este Carina, concurenta care a intrat pentru Alexandru

Carina lucrează în domeniul medical, ca asistentă stomatolog, însă are și un job ca supervisor în industria hotelieră. De asemenea, în prezent, tânăra studiază managementul.

”Când a trebuit să ne mutăm din Spania în România. Nu știam să vorbesc bine română, nu puteam să mă împrietenesc. Nu înțelegeam mentalitatea oamenilor. Mi se păreau prea maturi copiii de-o vârstă cu mine. Mi se păreau mature și fetele. România înseamnă mai mult ca Spania. Londra e o țară foarte grea, nu ai viață socială. Sper să găsesc un băiat cu care să mă înțeleg, care să știe ce vrea de la viață. Numai ghinioane am avut.”, a spus ea, întrebată fiind când a fost cel mai greu moment din viața sa.

Carina fost înșelată în ultima relație serioasă: ”Am zis că eu plec în Londra, să-l uit. Ultima relație s-a încheiat acum o lună jumătate. Eram împreună de 9 luni, l-am cunoscut în Londra.”

Dintre băieții din competiție este interesată de Alexandru: ”Îmi place caracterul lui și fizicul. Îmi place și Mihai, dar începe să se cunoscă cu Bianca. Mihai e matur.”

Care sunt ultimii băieți intrați în casa Mireasa

La începutul lunii decembrie, Ciprian și Alexandru au intrat în competiția Mireasa sezon 2 cu gândul să-și găsească aleasa.

În vreme ce Ciprian este convins că vrea să o cunoască pe Bianca, și ea recent intrată în show-ul matrimonial, Alexandru numea trei fete pe care le găsea atrăgătoare: Claudia, Ștefania și Cătălina.

Pe ultima nu a mai avut oportunitatea de a o cunoaște, iar Ștefania era implicată într-o relație cu Mihai. Cu toate acestea, Alexandru s-a orientat către Bianca, cea pe care mama sa o plăcea.

Cei doi au considerat că nu se potrivesc și au încheiat perioada de cunoaștere.

Mireasa 2020, sezon 2. Ștefan a încălcat regulile și a discutat cu fosta sa iubita. Ce a urmat după ce a ”sustras” telef... Mireasa 2020, sezon 2. Cine este și cum arată Andreea, fata care s-a înscris pentru Alexandru: ”E prima mea dragoste”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x