Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Cine este și cum arată Alexandru, noul concurent

Doi băieți au intrat în competiția ”Mireasa”, de Ziua Națională a României. Printre ei, Alexandru, un tânăr de 22 de ani din Pitești.

Noul concurent de la ”Mireasa” și-a exprimat dorința de a cunoaște mai multe fete, însă topul lui era format din Ștefania și Cătălina.

Care este povestea lui Alexandru, noul concurent de la ”Mireasa”

Alex este frizer de meserie, fost sportiv de performanță. A praticat lupte greco-romane, însă cariera lui s-a terminat din cauza unei accidentări la spate.

Are o relație specială cu mama sa. ”Părerea ei este foarte importantă. Crede că Bianca e potrivită. Mamei îi plac fetele modeste, cuminți și devreme acasă. Mie, în general, nu.”, a spus el.

Citește și: Cine este și cum arată Ciprian, noul concurent

Fizic, este atras de Claudia și Ștefania. ”Mai ales Claudia, nu m-au atras femeile mai tinere. Cu fete de vârsta mea nu am fost niciodată. Sunt pregătit să mă însor. Am avut relații serioase, cu toate am locuit în aceeași casă, pe toate le-am iubit și au fost speciale.”, a mai afirmat Alexandru.

Caută o femeie pură, care să fie mama copiilor săi.

Tensiuni între Ștefan și Alexandru

Alexandru și Ștefan s-au contrat încă de la prima lor convorbire. Se întâmpla în ziua când viitorul concurent discuta cu veteranii pe WhatsApp.

În ziua cu pricina, toți concurenții au avut propriile curiozități. În vreme ce fetele au fost interesate de ocupația și detalii legate de fostele relații ale tânărului, băieții au fost mai acizi.

Mai ales Ștefan, care s-a arătat deranjat de faptul că bruneta Claudia a părut interesată de noul concurent.

Cei doi băieți s-au contrat și băiatul doamnei Geta a avut o ieșire nervoasă. El spunea atunci că nu vrea să-și împartă dormitorul cu Alexandru.

Mireasa 2020, sezon 2. Cum au petrecut concurenții de Sfântul Andrei... Mireasa 2020, sezon 2. Ștefania și Mihai s-au despărțit: ”Nu-mi place de noi”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x