Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Cine este și cum arată Ciprian, noul concurent

Ciprian, noul concurent de la Mireasa, a pașit în competiție singur pentru că mama lui s-a stins din viață când acesta avea o vârstă fragedă.

Băiatul a fost crescut, în mare parte, de către bunica sa. El și-a spus povestea chiar înainte de a-i cunoaște pe ceilalți ”colegi” de platou.

Cine este Ciprian, noul concurent de la Mireasa

Ciprian are 36 de ani și locuiește în București de 12 ani. Ultima lui relație a durat 4 ani și a fost, spune el, cea mai importantă.

S-au despărțit pentru că aceasta își dorea altceva. ”Nu am fost suficient pentru ea la un moment dat”, a zis el.

Ciprian caută o femeie inteligentă, blajină și care să-i ofere liniștea de care are nevoie.

Citește și: Cine este și cum arată Alexandru, noul concurent

”Inițial, îmi plăcea Claudia, până să intre Bianca. O vedeam pragmatică, iar persoanele pragmatice se îndrăgostesc foarte greu.”, a dezvăluit tânărul.

”Am zis să încerc și asta. Am un feeling, sper să se materializeze. Am un gând cu o fată, Bianca. Nu e suficient să-mi doresc eu. Necesită timp.”, a mai spus el.

Ce spunea Bianca după prima interacțiune cu Ciprian

În timpul emisiunii de joi, 26 noiembrie, au fost difuzate imagini cu Ciprian. La acel moment, el spunea că le place pe Bianca, Mădălina și Claudia.

”Nu au ce face bărbații ăștia de 36 de ani, vin la emisiuni matrimoniale”, a spus Ștefania când a aflat vârsta noului concurent.

Întrebată cum i se pare Ciprian, Bianca a răspuns: ”E frumușel. E un bărbat frumos. Mi-a plăcut Alexandru pentru înălțime”.

Mireasa 2020, sezon 2. Povestea de dragoste dintre Claudia și Ștefan a ajuns la final... Mireasa 2020, sezon 2. David și Andra au luat o ”pauză”. Ce au decis în privința relației lor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x