Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Concurenții au avut parte de 2 ore fără microfoane și fără camere

Concurenții din casa Mireasa au avut parte de 2 ore de pauză de la filmări, fără camere și microfoane. Ce au discutat sau au făcut, știu numai ei.

Concurenții au avut parte de 2 ore fără microfoane și fără camere Galerie
În urma concursului câștigat de echipa roșie, concurenții au avut ocazia să se cunoască mai bine fără să fie filmați | Antena 1

În urma concursului de ieri, echipa câștigătoare a avut parte de 2 ore de relaxare totală, fără camere și fără microfoane. Ce s-a întâmplat cu adevărat între cei din cuplu rămâne un mister, dar Simona Gherghe a vrut să știe câteva detalii. Concurenții i-au spus ce au dorit.

Fiecare dintre cupluri a profitat de intimitate și au mărturisit că au abordat subiecte pe care nu au dorit până acum să le discute pentru a nu afla și cei din jur detalii intime din viețile lor personale, din afara casei.

Dima Trofim este coprezentatorul Simonei Gherghe. Acesta face o mulțime de jocuri cu concurenții din casa Mireasa.

"Toată lumea vă iubește și multă lume este impresionată de poveștile voastre", a spus vedeta atunci când a intrat în casa Mireasa.

Cuplurile s-au asortat din punct de vedere vestimentar

În emisiunea de azi, Mihai și Bianca, Andra și David și Mădălina și Radu și-au asortat ținutele, intenționat sau din întâmplare.

Acest lucru a fost pe placul Simonei Gherghe, care a apreciat și i-a felicitat pentru cât de frumoși sunt împreună. Cuplurile au fost analizate atent în timpul petrecerii din gala de sâmbătă. Andra și David au dansat mult împreună și au dus discuțiile dintre ei la un alt nivel, semn că își doresc să se cunoască din ce în ce mai bine.

Radu și Mădălina au sărbătorit 3 luni de logodnă, iar momentul lor din timpul petrecerii a fost unul care a emoționat-o pe concurentă până la lacrimi.

Mihai și Bianca se simt din ce în ce mai bine împreună. Concurentul este din ce în ce mai atras de iubita sa și nu se mai sfiește să dea frâu liber sentimentelor. A spus recent că este cea mai sexy femeie din casa Mireasa.

Mireasa 2020, sezonul 2. Alexandru, emoționat în fața Andreei: "Vrei să fii alături de mine toată viața?"... Mireasa 2020, sezon 2. Mihai și Bianca, din nou în centrul atenției...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x