Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Cum arată nașii Mădălinei și ai lui Radu. Proaspăta mireasă s-a fotografiat alături de părinții spirituali

Mădălina și Radu trăiesc unele dintre cele mai frumoase clipe din viața lor, alături de familie și de cei care au crezut cu tărie în dragostea lor. Îndrăgita mireasă a făcut publică o imagine cu cei care urmează să devină părinții săi spirituali, care îi vor călăuzi pașii în tainele iubirii.

Cum arată nașii Mădălinei și a lui Radu. Proaspăta mireasă s-a fotografiat alături de părinții spirituali

Antena 1/Mireasa

Radu și Mădălina au devenit familia Bobelică, după ce și-au oficializat iubirea și au zis ”Da” în fața Primarului. Cei doi sunt și fericiții câștigători ai sezonului 2 Mireasa, care au intrat în posesia premiului de 40.000 de euro.

Mădălina și Radu, un cuplu statornic, au reușit să ajungă la inima telespectatorilor atât din România, cât și din străinătate și să obțină un număr extrem de mare de voturi, care i-a făcut câștigători.

Iubirea dintre ei a prins falnice aripi în cadrul emisiunii Mireasa și nimic nu i-a putut separa. Controversele și vorbele tăioase nu au avut putere să sfărâme ceea ce s-a născut in interiorul celor doi, semn că și-au format punți de la inimă către inimă.

Citește și: Finala Mireasa 2020 sezon 2. Jurămintele Mădălinei și ale lui Radu au adus lacrimi pe obrajii doamnei Ana

Cum arată nașii Mădălinei și ai lui Radu

Mădălina și Radu s-au plăcut încă de la începutul emisiunii Mireasa sezon 2. În vreme ce Radu a avut două opțiuni: Mădălina și Ștefania, tânăra a dorit să-l cunoască doar pe el. Fiul doamnei Ana a realizat rapid că Mădălina este aleasa lui și a luptat să o cucerească.

Comunicarea, iubirea, susținerea familiilor le-a dat putere să le depășească și au învățat să comunice mai eficient.

Cei doi au o pereche de nași extrem de dichisiți! Ea este blondă și are niște trăsături naturale extrem de frumoase, iar el este înalt și foarte aranjat. Mădălina a postat fotografia cu nașii, care poate fi văzută în GALERIA FOTO, pe story, pe contrul său de Instagram.

Citește și: Mireasa 2020, sezon 2. Mădălina, postare emoționantă după ce a câștigat Mireasa alături de partenerul său de viață, Radu

La finalul lunii ianuarie, Radu de la Mireasa sezon 2 și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe Mădălina, iubita sa.

”A fost o zi foarte ciudată, era foarte agitat, foarte energic. Nu mai știam ce să cred. M-am supărat, eu îi spuneam chestii de viitor, el râdea. Nu mai știam ce să cred.”, spunea Mădălina despre cele trei zile de dinaintea evenimentului special.

Era și normal ca Radu să fie agitat căci pregătirile cererii în căsătorie au fost complexe. Vreme de mai multe zile, Radu Bobelică de la Mireasa sezon 2 a lucrat intens pentru a-i oferi iubitei sale un moment cu adevărat special.

Citește și: Finala Mireasa sezon 2. Dansul mirilor i-a emoționat pe cei prezenți până la lacrimi. Cum s-au descurcat concurenții

El a cerut ajutorul celorlalți concurenți pentru a-și pune în practică ideile, iar Claudia, Biana, Andra, Andreea, David, Alexandru și Mihai au ales să-i fie complici. Aceștia și-au luat rolul în serios căci Mădălina nu a bănuit nimic și cererea în căsătorie a decurs perfect.

Cererea în căsătorie a avut loc dupa ce au vizionat cu toții un film romantic. Imediat, toată casa s-a organizat și iubita lui Radu a urmat un traseu complex, aceasta și-a regăsit partenerul care s-a așezat în genunchi și a pus marea întrebare.

Mireasa 2020, sezon 2. Mădălina, postare emoționantă după ce a câștigat Mireasa alături de partenerul său de viață, Radu... Îți mai amintești de Liliana Boje de la MPFM 5? Ce mai face și cum arată acum concurenta...
Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Ultimele știri
x