Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Cum arată rochiile de mireasă alese de fete pentru Finală. Imaginile la care și Simona Gherghe a lăcrimat

Fetele au avut ocazia să vadă cum le vin rochiile de mireasă, după ce zilele trecute le-au probat fără să se privească în oglindă.

fetele de la mireasa sezon 2 imbracate in rochiile de mireasa Galerie
Fetele au avut ocazia să vadă cum le vin rochiile de mireasă, după ce zilele trecute le-au probat fără să se privească în oglindă | Antena 1

Rând pe rând, fetele au defilat îmbrăcate în rochiile fabuloase, în aplauzele mamelor venite să-și susțină fiicele cu doar o zi înainte de Finala Mireasa sezon 2.

Prima a fost Andreea, care a reușit să o emoționeze și pe Simona Gherghe. De cum a văzut-o, mama ei i-a spus: ”Nu mai pot. Două vorbe nu pot să spun, dar două vorbe pot să spun.”

Și sora Andreei a fost încântată: ”Nu am cuvinte, e o prințesă”.

A urmat Andra, care a mărturisit că îi place foarte mult rochia. ”Mi-ar fi plăcut să vadă și mama”, a spus ea, iar gazda emisiunii a mers să o țină de mână.

Citește și: Familiile concurenților au venit în emisiune. Cum au reacționat tinerii când și-au văzut persoanele dragi

”Nu mă așteptam să am o rochie pe corp, mă gândeam la prințesă, dar nu cred că mă avantajează genul acela”, a afirmat iubita lui David.

Chiar dacă nu a fost prezentă în livingul Mireasa, doamna Liza Șerban a intervenit telefonic pentru a-și complimenta fiica.

”Mă uit, da. E super, Andra. Îmi place foarte mult cum îți stă. Ești faină. Te iubesc! Dumnezeu așa a vrut, să fii tu acum mireasă. Poate și tataie a avut un rol important. Îți stă super!”, a spus mama Andrei.

Momentul Biancăi a provocat multe lacrimi

Bianca, îmbrăcată în rochia aleasă pentru Finala Mireasa sezon 2, a strălucit și doamna Ermina a izbucnit în plâns de îndată ce a văzut-o.

Aceasta s-a ridicat și a îmbrățișat-o pe Bianca, lucru care a emoționat-o foarte tare pe iubita lui Mihai. Nici Simona Gherghe nu a putut să-și rețină lacrimile. De asemenea, Ștefania a îmbrățișat-o strâns pe concurentă.

Citește și: Când începe Mireasa sezonul 3 la Antena 1. Simona Gherghe a făcut anunțul

”Sunt sigură că mama ta dacă te-ar fi văzut așa ar fi fost foarte mândră”, a spus gazda Mireasa.

Mădălina le-a avut alături pe doamna Ana și pe Mariana, mama sa. ”Foarte frumos, e superbă”, a spus Mădălina când s-a văzut în rochie.

Când are loc Finala Mireasa sezon 2

Marea Finală Mireasa sezon 2 va începe duminică, la ora 16:00 și se va termina la 19:00. Alături de concurenți, în marea zi, se vor afla foștii concurenți ai emisiunii matrimoniale și familiile lor.

Citește și: Fetele au discutat la telefon cu familiile. Unde vor locui după Finala din 28 februarie

Asta înseamnă că votarea continuă până duminică, inclusiv, pe platforma mireasa.a1.ro și aplicația Antena 1, dar și prin SMS la 1272.

Se pot vota atât cuplurile, cât și la individual. În eventualitatea în care niciun cuplu nu va dori să se căsătorească, voturile la individual vor desemna Băiatul și Fata Favoriți ai întregului sezon 2 Mireasa.

Mireasa 2020, sezon 2. Familiile concurenților au venit în emisiune. Cum au reacționat tinerii când și-au văzut persoane... Imagini din casa Mireasa sezon 2 cu doar câteva ore înainte de Marea Finală. Cum se pregătesc fetele și băieții...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x