Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Cum l-a răsfățat Mădălina pe Radu la aniversarea lui de 27 de ani

Mădălina și Radu Bobelică formează unul dintre cele mai solide cupluri ale familiei Mireasa. Cei doi și-au unit destinele în Finala sezonului 2 și de atunci sunt de nedespărțit.

colaj de imagini cu madalina si radu de la mireasa sezon 2 Galerie
Mădălina și Radu Bobelică formează unul dintre cele mai solide cupluri ale familiei Mireasa | Antena 1

Pe 21 mai, Radu și-a aniversat ziua de naștere, prilej cu care Mădălina i-a pregătit o surpriză.

Frumoasa mireasă i-a pregătit tort, șampanie, baloane și mai multe cadouri, printre care un tricou pe care era inscripționat ”Așa arată un soț perfect”.

Imaginile de la mini petrecerea în doi au fost publicate de Mădălina și Radu Bobelică pe rețelele sociale, spre bucuria celor care așteaptă vești de la ei.

”Mulțumesc frumos pentru aceasă surpriză minunată, dragostea mea”, a scris băiatul.

Citește și: Alin, din nou nemulțumit de comportamentul Adelinei

Povestea de dragoste dintre Mădălina și Radu

Mădălina și Radu s-au plăcut încă de la începutul emisiunii Mireasa sezon 2. În vreme ce Radu a avut două opțiuni: Mădălina și Ștefania, tânăra a dorit să-l cunoască doar pe el.

Fiul doamnei Ana a realizat rapid că Mădălina este aleasa lui și a luptat să o cucerească.

De-a lungul timpului, cei doi s-au confruntat cu câteva probleme, cauzate, în mare parte de crizele de gelozie ale Mădălinei.

Citește și: Ionuț și Costinela formează un cuplu. Ce s-a întâmplat între cei doi

De asemenea, și veștile de afară a afectat perechea Mădălina-Radu. Deși multe săptămâni la rând, cei doi au fost favoriții publicului, mesaje în care fata era avertizată cu iubitul său țintește către Marele Premiu nu au lipsit.

Însă comunicarea, iubirea, susținerea familiilor le-a dat putere să le depășească și au învățat să comunice mai eficient.

Cum a fost cerută Mădălina în căsătorie de Radu

La finalul lunii ianuarie, Radu de la Mireasa sezon 2 și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe Mădălina, iubita sa.

”A fost o zi foarte ciudată, era foarte agitat, foarte energic. Nu mai știam ce să cred. M-am supărat, eu îi spuneam chestii de viitor, el râdea. Nu mai știam ce să cred.”, spunea Mădălina despre cele trei zile de dinaintea evenimentului special.

Era și normal ca Radu să fie agitat căci pregătirile cererii în căsătorie au fost complexe. Vreme de mai multe zile, Radu Bobelică de la Mireasa sezon 2 a lucrat intens pentru a-i oferi iubitei sale un moment cu adevărat special.

Citește și: Mireasa sezonul 2. David și Andra s-au despărțit. Cum au anunțat destrămarea cuplului "DA"

El a cerut ajutorul celorlalți concurenți pentru a-și pune în practică ideile, iar Claudia, Biana, Andra, Andreea, David, Alexandru și Mihai au ales să-i fie complici. Aceștia și-au luat rolul în serios căci Mădălina nu a bănuit nimic și cererea în căsătorie a decurs perfect.

Cererea în căsătorie a avut loc dupa ce au vizionat cu toții un film romantic. Imediat, toată casa s-a organizat și iubita lui Radu a urmat un traseu complex, aceasta și-a regăsit partenerul care s-a așezat în genunchi și a pus marea întrebare.

Mireasa 2021, sezonul 3. Alin, din nou nemulțumit de comportamentul Adelinei... Mireasa 2020, sezon 2. Prima fotografie cu Mihai și Bianca după împăcare. Ipostaza romantică în care s-au pozat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x