Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. David și Andra au luat o ”pauză”. Ce au decis în privința relației lor

În urmă cu două zile, Andra îi spunea Ștefaniei că vrea să-și dea timp pentru a avea sentimente mai intense pentru David. Ea consideră că iubitul său este mai atașat și implicat în relația lor.

”Nu sunt sigură de relația mea cu David afară. Merită să încerc, dar nu știu dacă vom ieși așa afară.”, le-a spus ea lui Cătălin și Biancăi.

La scurt timp, cei doi au purtat o discuție. Andra i-a propus să ia o pauză. Concret, timp de o zi să stea departe unul de celălalt.

”Cred că ne despărțim și noi, a stat prea mult cu tine.”, a afirmat David fiind întrebați de Ștefania ce fac.

Ce a spus Andra la testimoniale

”Nu vreau să-l rănesc. Mă oftic, e un băiat bun, merită să fie iubit. Nu am ce să-i reproșez. Aici nu are ce să fie rău, va fi totul frumos. Afară, dacă nu e iubire între noi, sunt tentații. Dacă mă voi simți atrasă de alt bărbat, nu voi sta pe gânduri. Voi face ce simt”, a spus ea la testimoniale.

Citește și: Cătălin a primit o scrisoare de la Nicole. Ce i-a transmis fosta iubită

Deși David a fost deranjat, tânăra a primit ce și-a dorit și a ajuns la o concluzie: pauza pe care i-a cerut-o partenerului său a fost benefică.

”I-am simțit lipsa.”, a declarat Andra în emisia live.

”Sunt niște temeri normale. Andra încearcă să se regăsească, să se cunoască mai bine. Nu văd atât de grav ce se întâmplă, dar îi voi rămâne aproape. M-am supărat foarte tare ieri, voiam să nu mai continui. Nu vreau să fac pe băiatul bun, asta simt acum. Dragostea nu are limite, fiecare simte în felul lui.”, a spus și David.

Doamna Mia, categorică în privința Andrei

Doamna Mia a fost deranjată de atitudinea Andrei și a vrut să-și spună părerea de față cu restul concurenților.

Citește și: După eliminarea Denisei, doamna Ana a părăsit competiția și fata a rămas în casă

”Simt ceva fals. Eu până acum nu am mai auzit de așa ceva. Cum adică să iei pauză, ești la școală? De ce e complicat? E da sau nu?! Astea sunt talente, din alea ieftine. Prima dată când aud așa ceva în viața mea.”, a spus mama lui David.

Mireasa 2020, sezon 2. Cine este și cum arată Ciprian, noul concurent... Mireasa 2020, sezon 2. Claudia și Ștefan s-au sărutat la doar câteva ore după ce-și spuneau ”Adio”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x