Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. De ce a început Andra să plângă, aparent din senin, în emisiunea live. Care era, de fapt, motivul

În emisia live de joi, 14 ianuarie, Andra a început să plângă, aparent din senin. Camerele de filmat au surprins-o pe tânără în timp ce nu-l mai ținea pe David de mână și își ștergea lacrimile.

andra de la mireasa sezon 2 care plange dupa ce i-a zis david in paua de emiisune Galerie
În emisia live de joi, 14 ianuarie, Andra a început să plângă, aparent din senin | Antena 1

La acel moment, Andra a spus că nu are nicio motiv pentru care plânge, însă lucruri au stat altfel.

După emisiune, în timp ce stăteau îmbrățișați, tânăra i-a mărturisit iubitului său de ce s-a supărat.

”Am început să plâng că mi-ai zis că nu vrei să mă mai supăr pe tine. Nu mi-a plăcut să aud asta și am început să plâng.”, a afirmat Andra în timpul unei discuții cu David.

Citește și: Bianca și Mihai au discutat despre apelul Ștefaniei. Ce a vrut concurenta să afle

După difuzarea acestei conversații, tânăra a ținut să clarifice lucrurile: ”În timpul emisiunii, David a avut o dispută cu Radu și Mădălina. El mi-a spus în pauză să nu mă supăr pe el. Am izbucnit, am avut o săptămână dificilă.”

Andra, criticată de mama sa

Zilele trecute, Andra de la Mireasa a primit cadouri din afara casei, dar și bilete din partea familiei.

Unul dintre ele a fost ascuns într-un pantof și, având în vedere modalitatea în care trebuia să ajungă la iubita lui David, conținutul lui a fost citit în emisia live.

Citește și: Primele imagini cu Adelin și mama sa, doamna Bănuța. Ei sunt noii concurenți

Se pare că mama fetei a fost cea care a dorit să-i transmită câteva cuvinte. Spre dezamăgirea Andrei, vorbele celei care i-a dat viață au fost foarte dure.

Ce a scris mama Andrei pe bilețetul ascuns în pantof

”De la mama!

Nu-l mai face pe David prost, intru în direct și te mustru. Reglează-ți vocabularul că mă scoți din sărite. Nu accept așa ceva, te rog din suflet, sufăr mult. Trebuie să ai respect cum ai văzut la mine, nu te-am crescut așa. Crede-l pe David în discuțiile cu băieții. Sunt contra lui toți. Eu văd tot, sunt pe Antena Play non-stop. Sunt răi cu el și îl provoacă. Vezi-ți de relația ta, nu de ceilalți.

Citește și: Mama Mădălinei a reacționat după ce concurenta a afirmat că vrea să se căsătorească în emisiune

Mai oprește-te să-l folosești mereu pe diavol. Așa te-am crescut eu? Zici că te-a făcut Mia, nu eu. Te rog controlează-te că sufăr, mă judecă lumea pentru educația pe care ți-am dat-o. Nu te-am învățat eu să vorbești așa urât. Vă iubesc pe amândoi și tata vă iubește. Fiți puternici, vă suntem alături.”, a punctat Liza Șerban.

După ce mesajul a fost citit, mama Andrei a intrat în direct pentru a susține cele spune. Ea i-a mutrat pe băieții din competiție despre care a scris că-l provoacă pe David, după care a rugat-o pe fiica sa să-și schimbe comportamentul și să nu se mai certe.

Mireasa 2020, sezon 2. Bianca și Mihai au discutat despre apelul Ștefaniei. Ce a vrut concurenta să afle... Mireasa 2020, sezon 2. Băieții au votat fără ezitare! Cine a părăsit competiția în gala din 16 ianuarie 2021...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x