Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Claudia și Ștefan s-au sărutat la doar câteva ore după ce-și spuneau ”Adio”

În urmă cu câteva zile, liniștea cuplului Claudia-Ștefan era zdruncinată de o scrisoare primită de concurentă.

Biletul era de la Teodora, prietena cea mai bună a Claudiei, care o critica dur pentru faptul că s-a apropiat de Ștefan.

”Aseară ai făcut-o lată, ai fost mai mult decât penibilă. Îmi era jenă să citesc ce scriu oamenii despre tine. Cum te poți apropia de cineva care te-a jignit atât de mult?! Până aseară credeam că e un joc. Îmi pare rău că sunt dură, dar o meriți.”, era notat în scrisoare.

Citește și: David și Andra au luat o ”pauză”. Ce au decis în privința relației lor

La scurt timp, concurenta s-a îndepărtat de fiul doamnei Viorica. Cei doi au avut un schimb de replici și s-au despărțit.

”Chiar o să mă retrag. Nu o să mai fac niciun pas spre Claudia. Am văzut scrisoarea, nu vreau să sufere nimeni. Mie îmi place de ea, s-a văzut o schimbare la mine. Nu am mai jignit pe nimeni.”, a spus băiatul în emisiunea de miercuri.

Claudia și Ștefan de la Mireasa s-au sărutat

Claudia a plâns mult după discuțiile din live, iar Ștefan i-a fost alături. Tânăra a reușit să se liniștească și a luat decizia, în ciuda tututor sfaturilor primite de la cei apropiați, să continue povestea cu cel ales. La scurt timp, cei doi s-au sărutat.

Claudia a primit o nouă scrisoare de la prietena ei cea mai bună

Claudia a primit o nouă scrisoare în emisia live și Teodora a vrut să completeze cele scrise cu o intervenție telefonică.

”Scrisoarea trebuia să ajungă la tine ieri. Mama ta e dărâmată, încerc să fiu alături de ea. Aș vrea să cred în îndrăgosteala lui Ștefan. Mă doare pentru că aș vrea ca Ștefan să fie îndrăgostit de tine, așa cum declară. Atât mie, cât și familiei tale, celor apropiați, Ștefan nu ne transmite absolut nimic. (...) Îți promit că nu mai intervin. O să-ți fiu alături, chiar dacă nu o să-ți mai scriu. Peste ceva timp o să-mi dai dreptate.”, a zis Teodora.

Citește și: Tensiuni între Claudia și Ștefan. Concurenta a lăsat capul în jos când a aflat ce a spus băiatul despre ea

Întrebată ce i-a transmis mama Claudiei, Teodora a afirmat: ”Mi-a spus: nu înțeleg ce se întâmplă acolo.”

”Nu e normal ce-mi faceți. Tata trebuie să aibă ceva de spus. Nu cred că mama mea vorbește așa. Nu e normal ce-mi faceți. Fiecare om are dreptul la o șansă. Mama mea nu e așa. A fost mereu lângă mine. Eu am fost cea care s-a certat cu mami și tati, ei nu m-au certat. Am niște părinți minunați. Nu există așa ceva.”, a explicat Claudia.

Ștefan i-a cerut, prin intermediul televizorului, o nouă șansă mamei Claudiei și a spus că-i pare rău pentru situația pe care a creat-o.

Mai multe detalii în materialele video de mai jos:

Mireasa 2020, sezon 2. David și Andra au luat o ”pauză”. Ce au decis în privința relației lor... Mireasa 2020, sezon 2. Claudia a vorbit cu mama sa la telefon. Ce i-a spus aceasta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x