Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Mihai a primit o scrisoare de la Ștefania. Ce i-a scris fosta iubită

Ștefania a fost nominalizată în timpul Galei de sâmbătă, 5 decembrie 2020, de doamna Viorica, Mama Favorită, și a părăsit competiția Mireasa.

La plecare, Ștefania i-a transmis lui Mihai să facă ce simte și să se apropie de o altă fată, dacă asta își dorește. De asemenea, l-a îmbrățișat și i-a spus: ”Îmi pare rău pentru noi”.

Se pare că acestea nu erau singurele cuvinte pentru fostul său iubit, căci Ștefania i-a trimis acestuia un bilet.

”Ce face băiatul? Cum se simte? Ce gânduri are? Până primesc răspuns la toate acestea, voi spune pe scurt ce face fata. Deși sunt acasă cu toți ai mei, mă acomodez mai greu, dar îmi place. Totul se vede diferit de afară. Pe scurt, singurul sfat pe care ți-l pot da este să nu ții cont de nimeni și de nimic și să faci ce simți tu.

Citește și: Mihai a vorbit la telefon cu Ștefania. Ce mesaj clar i-a transmis concurentul

Nu contează nici părerile celor de afară, nici a celor din casă. Ascultă-ți instinctul, vorbește cu tine și ascultă-te pe tine. Nu-mi place când te văd supărat. Nu-mi place că fumezi mult și nici că dai explicații unor oameni care nu merită. Timpul îți va da cele mai bune răspunsuri. Așadar, dă-ți timp. Sper că nu am filosofat prea mult și înțelegie exact la ce mă refer.

În cazul în care nu înțelegi, discută cu mine la cameră. Duminică îți trimit un mesaj mai detaliat. Tot la cameră să-mi spui și dacă te interesează ceva anume de afară. Mesajul este strict pentru tine, asta ca să nu mai vină alte vorbe pe lângă. Îți simt lipsa enorm. Te pup.”, i-a scris fosta iubită.

Concurentul de la Mireasa nu a părut foarte încântat de ceea ce i-a transmis Ștefania. Ba mai mult, a crezut că vorbele nu îi aparțin fostei sale partenere.

Cum a reacționat Mihai la eliminarea Ștefaniei

La aflarea veștii, Mihai a părăsit platoul și a mers în bucătărie, unde a băut un pahar cu apă.

”M-am dus să beau niște apă. Îmi plăcea să o văd. O să-i simt absența. Nu știu ce o sa fac în continuare. O să-mi dau o șansă, trebuie să fiu mai realist.”, a spus Mihai.

Reacția lui a fost total diferită față de cea a Ștefaniei, care a strigat de fericire.

Ce spuneau Mihai și Ștefania despre încheierea relației lor

La câteva zile după ce au sărbătorit o lună de la primul sărut, Ștefania și Mihai au decis să meargă, din nou, pe drumuri separate.

Citește și: Mihai a primit o scrisoare de la Ștefania. Ce i-a scris fosta iubită

De această dată, definitiv, spuneau cei doi. ”Am crezut că se poate. Acum sunt sigură de ceea ce spun. Nu am niciun dubiu”, declara fata despre relația cu Mihai.

Întrebată care sunt lucrurile care au dus la o nouă separare, tânăra a spus că de vină sunt stările lui, însă există și alte motive.

”Am simțit că se tot plânge de stările pe care le are și nu a reușit să le schimbe. E ceva foarte important. Mi-ar fi plăcut să le schimbe.”, a afirmat Ștefania.

Mihai a adăugat: ”Nu există compatibilitate, așa este. O să vorbim, ne salutăm. Nu o să mai existe apropiere”.

Mireasa 2020, sezonul 2. Viața l-a pus la grea încercare pe Ciprian. O poveste dureroasă l-a marcat pe viață... Mireasa 2020, sezon 2. Andra, în lacrimi din cauza unor afirmații făcute de doamna Mia. Ce a deranjat-o pe iubita lui Da...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x