Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Mihai, sfătuit de fratele lui să stea departe de Ștefania. Ce i-a reproșat în privința Biancăi

Mihai a reușit, pentru prima dată în ultimele luni, să discute cu fratele său.

mihai si bianca, mihai si stefania in timp ce sunt dragastosi Galerie
Mihai a reușit, pentru prima dată în ultimele luni, să discute cu fratele său | Antena 1

Acesta i-a spus concurentului că îi acordă prea multă atenție și l-a sfătuit să se preocupe mai mult de bunăstarea Biancăi.

”La orice vorbă zice Ștefania, tu ești atent, ceea ce-i dă nesiguranță Biancăi. Cu timpul o să se sature și Bianca de tine. S-a săturat de mângâieli. O mângâi de o lună de zile, dar nimic concret. Cât o mai ții așa? Încă un an jumătate?”, i-a reproșat el lui Mihai.

Citește și: Mama Mădălinei, reacție după ce Radu l-a salvat de la eliminare pe David. Ce sfat i-a dat aceasta

Fostul iubit al Ștefaniei a sărit să se apere: ”Nu știu ce vedeți voi, dar noi construim puțin câte puțin.”

”Așa crezi tu. Cu Ștefania asta să faci: Bună, bună și atât! Nu trebuie să ceri explicații, trebuie să fii indiferent față de Ștefania. Trebuie să-i dai siguranță Biancăi. Dacă tu intri în vorbă cu Ștefania și o dai dintr-una într-alta... Fii indiferent cu ea și gata. Ea vorbește, tu te uiți în altă parte când vorbește Ștefania. Te uiți pe sus, nu știu, te uiți la Bianca, o iei în brațe, vorbești cu Bianca.”, a venit replica partenerului de discuție.

Cum a reacționat Mihai la revenirea Ștefaniei în casa Mireasa

Ștefania a revenit în casa Mireasa atunci când toți se așteptau mai puțin. Bruneta a spus că motivul revenirii este unul cât se poate de simplu: a plecat cu treburi nerezolvate.

Întrebat de reporterii emisiunii ce crede despre revenirea Ștefaniei, Mihai a spus că a fost o surpriză plăcută, dar că el consideră că putea să-și lămurească treburile și prin intermediul unui apel telefonic.

Citește și: Alexandru și Andreea, discuții despre căsătorie. Ce au decis cu o lună înainte de finală

Discuțiile au fost inevitabile după intrarea în casă a Ștefaniei. Atât băieții, cât și fetele au discutat, iar părerile au fost împărțite. David a fost cel care a dat de înțeles că Mihai abia așteaptă să stea mai mult în preajma ei: "Au lăsat ușile închise ca să fiarbă Mihai."

Mireasa 2020, sezon 2. Mama Mădălinei, reacție după ce Radu l-a salvat de la eliminare pe David. Ce sfat i-a dat aceasta... Mireasa 2020, sezon 2. Bianca a început să plângă în emisia live: ”Puteam să fac mai mult, dar n-am făcut-o”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x