Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Mihai, sfătuit de fratele lui să stea departe de Ștefania. Ce i-a reproșat în privința Biancăi

Mihai a reușit, pentru prima dată în ultimele luni, să discute cu fratele său.

mihai si bianca, mihai si stefania in timp ce sunt dragastosi Galerie
Mihai a reușit, pentru prima dată în ultimele luni, să discute cu fratele său | Antena 1

Acesta i-a spus concurentului că îi acordă prea multă atenție și l-a sfătuit să se preocupe mai mult de bunăstarea Biancăi.

”La orice vorbă zice Ștefania, tu ești atent, ceea ce-i dă nesiguranță Biancăi. Cu timpul o să se sature și Bianca de tine. S-a săturat de mângâieli. O mângâi de o lună de zile, dar nimic concret. Cât o mai ții așa? Încă un an jumătate?”, i-a reproșat el lui Mihai.

Citește și: Mama Mădălinei, reacție după ce Radu l-a salvat de la eliminare pe David. Ce sfat i-a dat aceasta

Fostul iubit al Ștefaniei a sărit să se apere: ”Nu știu ce vedeți voi, dar noi construim puțin câte puțin.”

”Așa crezi tu. Cu Ștefania asta să faci: Bună, bună și atât! Nu trebuie să ceri explicații, trebuie să fii indiferent față de Ștefania. Trebuie să-i dai siguranță Biancăi. Dacă tu intri în vorbă cu Ștefania și o dai dintr-una într-alta... Fii indiferent cu ea și gata. Ea vorbește, tu te uiți în altă parte când vorbește Ștefania. Te uiți pe sus, nu știu, te uiți la Bianca, o iei în brațe, vorbești cu Bianca.”, a venit replica partenerului de discuție.

Cum a reacționat Mihai la revenirea Ștefaniei în casa Mireasa

Ștefania a revenit în casa Mireasa atunci când toți se așteptau mai puțin. Bruneta a spus că motivul revenirii este unul cât se poate de simplu: a plecat cu treburi nerezolvate.

Întrebat de reporterii emisiunii ce crede despre revenirea Ștefaniei, Mihai a spus că a fost o surpriză plăcută, dar că el consideră că putea să-și lămurească treburile și prin intermediul unui apel telefonic.

Citește și: Alexandru și Andreea, discuții despre căsătorie. Ce au decis cu o lună înainte de finală

Discuțiile au fost inevitabile după intrarea în casă a Ștefaniei. Atât băieții, cât și fetele au discutat, iar părerile au fost împărțite. David a fost cel care a dat de înțeles că Mihai abia așteaptă să stea mai mult în preajma ei: "Au lăsat ușile închise ca să fiarbă Mihai."

Mireasa 2020, sezon 2. Mama Mădălinei, reacție după ce Radu l-a salvat de la eliminare pe David. Ce sfat i-a dat aceasta... Mireasa 2020, sezon 2. Bianca a început să plângă în emisia live: ”Puteam să fac mai mult, dar n-am făcut-o”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x