Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Povestea de dragoste dintre Claudia și Ștefan a ajuns la final

Claudia a primit o scrisoare de la prietena sa, Teodora, care a criticat-o dur pentru faptul că s-a apropiat de Ștefan, cel care nu a avut un comportament exemplar față de ea.

”Aseară ai făcut-o lată, ai fost mai mult decât penibilă. Îmi era jenă să citesc ce scriu oamenii despre tine. Cum te poți apropia de cineva care te-a jignit atât de mult?! Până aseară credeam că e un joc. Îmi pare rău că sunt dură, dar o meriți.”, a citit Claudia de la Mireasa în scrisoarea primită de la Teodora.

Claudia a ținut să-i răspundă prietenei sale: ”Nu te-am uitat și nu o să te uit niciodată. Ești prietena mea și vreau să fii în continuare. Ai dreptate în toate privințele, sunt om, greșesc și eu. O să fie ca tine și va fi bine, o să te ascult. Promit că de acum încolo nu o să te mai dezamăgesc.”

Ce și-au spus Claudia și Ștefan când s-au despărțit

La scurt timp, concurenta s-a îndepărtat de Ștefan de la Mireasa. Cei doi au avut un schimb de replici și s-au despărțit.

Citește și: Ștefania și Mihai s-au despărțit: ”Nu-mi place de noi”

De vină a fost și gelozia resimțită de băiat la intrarea noilor concurenți, dar și scrisoarea primită de la Ionela, despre care Ștefan nu a vrut să dea detalii.

”În loc să fii lângă mine, tu unde ești?! Știi de ce are nevoie inima mea? De iubire. Vreau să încheiem aici această cunoaștere”, a spus Claudia.

Ce spune Ștefan despre despărțirea de Claudia

În emisia live, concurenta de la Mireasa a încercat să clarifice lucrurile.

”De multe ori am impresia că nu judec, pentru vârsta mea, când vine vorba de dragoste. E o luptă între rațiune și inimă. Mi se pare un lucru personal, deciziile îmi aparțin. Am încercat să ne dăm o șansă, am încercat să fac anumite schimbări. Am încercat să ajungem la un numitor comun”, a spus Claudia, care a afirmat că nu ia întotdeauna cele mai bune decizii în privința relațiilor amoroase.

Citește și: Cine este și cum arată Ciprian, noul concurent de la Mireasa

De cealaltă parte, și Ștefan a ținut să-și spună părerea.

”Chiar o să mă retrag. Nu o să mai fac niciun pas spre Claudia. Am văzut scrisoarea, nu vreau să sufere nimeni. Mie îmi place de ea, s-a văzut o schimbare la mine. Nu am mai jignit pe nimeni.”

Mireasa 2020, sezon 2. Ștefania și Mihai s-au despărțit: ”Nu-mi place de noi”... Mireasa 2020, sezon 2. Cine este și cum arată Ciprian, noul concurent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x