Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Povestea de viață a Mădălinei

Încă de la intrarea în competiție, Mădălina a fost un concurent atent la ce se întâmplă, timidă și deloc vorbăreață.

După de Mădălina și-a spus povestea, mama concurentei a intrat în direct prin telefon Galerie
Părinții Mădălinei s-au despărțit atunci când ea avea doar o lună | Antena 1

După ce l-a cunoscut pe Radu, Mădălina s-a schimbat mult. Poveștile lor de viață sunt asemănătoare. Părinții ei s-au despărțit atunci când avea doar o lună, a fost crescută de bunici, iar la 5 ani mama sa a plecat în Italia.

Mădălina spune că relația cu mama ei este una foarte strânsă și o vede ca pe o eroină pe femeia care i-a dat viață. Distanța față de mama sa i-a adus Mădălinei anumite lipsuri pe plan emoțional și a simțit mult lipsa părinților.

Tatăl a fost foarte puțin prezent în viața sa, dar cu toate acestea, Mădălina are o relație bună cu bărbatul.

Acum, alături de Radu trăiește ceea ce i-a lipsit mereu. Despre partenerul său, Mădălina spune că este jumătatea sa și că este sigură că Radu va îndeplini cu succes rolul de tată și soț.

După de Mădălina și-a spus povestea, mama concurentei a intrat în direct prin telefon în emisiune. Cu lacrimi în ochi, concurenta a urmărit cu greu cuvintele mamei sale.

Radu a cerut-o în căsătorie pe Mădălina

Radu a cerut-o recent în căsătorie pe Mădălina, iar momentul a fost unul foarte romantic.

”A fost o zi foarte ciudată, era foarte agitat, foarte energic. Nu mai știam ce să cred. M-am supărat, eu îi spuneam chestii de viitor, el râdea. Nu mai știam ce să cred.”, a spus Mădălina despre cele trei zile de dinaintea cererii în căsătorie.

Claudia, Mihai, Bianca, Andreea, David, Andra și Alexandru i-au fost complici și unii foarte buni căci Mădălina nu a bănuit nimic.

Mamele celor doi concurenți au intrat în direct prin legătură telefonică și i-au felicitat pe cei doi îndrăgostiți.

”Sunt foarte fericită, foarte încântată. Vă fericit, dragii mei, să fiți fericiți toată viața. Am vizionat pe Antena Play. Nu ne-am culcat până nu am reușit să vedem tot. Știam pentru că am văzut planul lui Radu. Foarte frumos, mă bucur enorm că s-au implicat și cei din casă.”, a spus mama Mădălinei.

Mireasa 2020, sezon 2. David a cerut-o pe Andra în căsătorie... Mireasa 2020, sezon 2. Transformările prin care au trecut concurentele din casa Mireasa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x