Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Primele impresii ale Ștefaniei înainte de plecarea din casă

Ștefania: "Gala de azi a fost plină de emoții pentru mine și nu îmi doream decât să plec."

Bruneta a spus înainte să iasă din casă că nu regretă nimic din ceea ce a făcut până acum
Ștefania a fost eliminată în weekend din casa Mireasa | Antena 1

Ștefania a fost eliminată în weekend din casa Mireasa. Una dintre fetele veterane a părăsit competiția, iar reacțiile ei au dus mai departe la ceea ce își dorea cu adevărat, să iasă din competiție. Deși uimirea a fost mare, atitudinea Ștefaniei din ultimul timp i-a adus votul eliminatoriu.

Bruneta a spus înainte să iasă din casă că nu regretă nimic din ceea ce a făcut până acum, dar a avit câteva cuvinte și pentru Mihai și Bianca.

Dacă Biancăi i-a spus să facă ceea ce simte ea că trebuie în ceea ce-l privește pe Mihai, către fostul său iubit, Ștefania a avut de spus mai multe și anume că îi pare rău pentru tot.

Mihai și Ștefania, parcursul lor în casa Mireasa

Mihai și Ștefania s-au iubit sau s-au despărțit de mai multe ori pe parcursul competiției Mireasa. Când într-un final au decis să pornească pe drumuri separate, Ștefania a spus că nu are niciun dubiu în ceea ce privește despărțirea și a motivat această decizie dând vina pe stările lui Mihai.

La rândul său, Mihai a declarat că nu există compatibilitate între ei și că deși vor păstra o relație de prietenie, între ei nu mai sunt șanse de apropiere.

Gala Mireasa 5 decembrie 2020. Cine este Mama Favorită și care sunt cele două fete care au avut imunitate... Mireasa 2020, sezon 2. Doamna Viorica și-a schimbat părerea despre Claudia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x