Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Ștefan nu crede că relația cu Claudia va merge afară. De ce se teme băiatul

Ștefan a luat prin surprindere întreaga casa Mireasa cu afirmațiile făcute în timpul emisiei live.

Fiul doamnei Viorica nu crede în relația lui și e de părere că aceasta va ajunge la final atunci când se va termina competiția.

De vină sunt, spune el, tensiunile cu familia și prietenii Claudiei. Declarațiile iubitului său au deranjat-o pe concurentă, care i-a reamintit faptul că l-a ales pe el, în ciuda faptului că cei dragi au avertizat-o să nu facă asta.

Enervată, Claudia a evitat să ia o decizie la nervi și a promis că se va gândi la tot ce a auzit și va reveni cu o hotărâre în privința cuplului lor.

De asemenea, ea a atras atenția că Ștefan nu face decât să confirme cele afirmate de Teodora și mama sa.

”Aseară eram bine, am gătit. Nu sunt jucăria nimănui”, a spus fata și a început să plângă.

Citește și: Votează-ți online favoriții de la Mireasa. Iată unde și cum

Ce-i transmitea Teodora, prietena Claudiei, prin intermediul unei scrisori

”Aseară ai făcut-o lată, ai fost mai mult decât penibilă. Îmi era jenă să citesc ce scriu oamenii despre tine. Cum te poți apropia de cineva care te-a jignit atât de mult?! Până aseară credeam că e un joc. Îmi pare rău că sunt dură, dar o meriți.”, a citit Claudia de la Mireasa în scrisoarea primită de la Teodora.

Claudia și-a dorit să răspundă prietenei sale: ”Nu te-am uitat și nu o să te uit niciodată. Ești prietena mea și vreau să fii în continuare. Ai dreptate în toate privințele, sunt om, greșesc și eu. O să fie ca tine și va fi bine, o să te ascult. Promit că de acum încolo nu o să te mai dezamăgesc.”

La scurt timp, cei doi ajungeau la concluzia că nu vor să rămână împreună. Claudia a părut foarte afectată de cele auzite, dar și de îndepărtarea de Ștefan.

Acesta a încercat să o liniștească și, la diferență de câteva ore, s-au sărutat și au anunțat că formează oficial un cuplu.

Claudia nu a vrut să renunțe la cel pentru care și-a rugat prietena să nu mai intervină în viața ei, dar nici pentru mama sa.

”E prea gelos, prea repede se aprinde. Nu am nimic cu el.”, îi transmitea mama Claudiei, după care a adăugat că băiatul a spus, din nou, lucruri neplăcute despre iubita sa.

Cei doi erau hotărâți să lupte pentru ei, ba chiar Ștefan îi cerea viitoarei soacre o nouă șansă.

Mireasa 2020, sezon 2. Doamna Mia a început să plângă. Care este motivul pentru care Sărbătorile o întristează... Mireasa 2020, sezon 2. Claudia și Ștefan s-au despărțit. Ce l-a deranjat pe băiat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x