Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Ștefan și Alexandru, discuții în contradictoriu

Alexandru și Ștefan au avut ceva de împărțit la petrecerea de sâmbătă seara.

Ștefan și Alexandru, discuții în contradictoriu Galerie
Alexandru și Ștefan au avut ceva de împărțit la petrecerea de sâmbătă seara | Antena 1

După ce Alexandru i-a cerut Claudiei să danseze cu ea, Ștefan a reacționat dur și a sărit la bătaie. Deși nu mai formează un cuplu, Ștefan spune acum că încă mai are sentimente față de Claudia și nu suportă să se apropie nimeni de ea.

Acesta a spus că Alexandru nu trebuia să facă acest gest de față cu el. Nu vrea să-și ceară iertare față de nimeni și nu consideră că a greșit.

Alexandru a spus că Ștefan nu trebuia să se manifeste așa și că nu consideră că a greșit cu nimic, din cauza faptului că el nu a manifestat niciun sentiment față de Claudia până în acest moment.

Claudia a spus că nu înțelegere atitudinea lui Ștefan și că gestul lui este nefondat. Mai mult decât atât, Ștefan a numit-o cârtiță pe Claudia, iar după toată această situație, concurenta a declarat că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu Ștefan.

Mireasa 2020, sezon 2. Alexandru și Bianca, dans de față cu Mihai... Mireasa 2020, sezonul 2. Simona Gherghe a aflat de existența unei scrisori pe care Bianca o păstrează în rucsac...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x