Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Ștefania a revenit în casa Mireasa

Mihai si Bianca de la Mireasa sunt mai bine ca niciodată. Aceștia au început să se cunoască din ce în ce mai bine și sunt mai atrași unul de celălalt pe zi ce trece.

Ștefania a spus că nu are gânduri rău intenționate Galerie
Ștefania revenit în casa Mireasa pentru că a spus că mai are de rezolvat niște lucruri | Antena 1

Ștefania de la Mireasa le-a lăsat cale liberă atunci când a ieșit din competiție, ba chiar a îndemnat-o pe Bianca să facă pași spre Mihai. Acum a revenit în casa Mireasa pentru că a spus că mai are de rezolvat niște lucruri.

Tot bruneta a menționat că în timpul în care a stat afară, a analizat relația dintre Mihai și Bianca și că a sesizat că nu există chimie între ei. Ștefania a spus clar și răspicat că nu vede un viitor între cei doi.

"Are legătură cu Mihai. Am plecat înțeleasă greșit. Părerea mea este că nu vor rămâne împreună. Chimia dintre ei nu există", a spus Ștefania.

Ștefania a fost bine primită de fete la revenirea în Casa Mireasa

Aceasta a fost bine primită de fete, emoțiile și-au spus cuvântul. Ștefania a menționat încă de la început că nu a venit rău intenționată și că vrea doar să lămurească niște lucruri care au rămas nerezolvate.

Mihai a stat și a privit, Bianca nu a avut nimic de spus, dar Claudia și doamna Mia au fost extrem de fericite. Ștefania a ținut să sublinieze că nu și-a bătut joc de Mihai, că nu l-a tratat ca pe o opțiune, așa cum au crezut mulți din casă.

În trecut, în casă au fost voci care au spus că Mihai s-a schimbat de când a plecat Ștefania și că este mult mai bine așa. Concurenta a sunat în emisia live pe date de 14 ianuarie și a spus ce avea pe suflet:

"Andra și Mădălina, lăsând la o parte mesajele ce le-am trimis separat, vreau să vă mai spun ceva. Nu mai vorbiți despre mine ca și cum aș fi fost un măr stricat în relația cu Mihai. În cazul în care se întâmplă prea multe acolo în casă și nu mai țineți minte, vă reamintesc eu cum era Mihai la începutul cunoașterii cu mine, ce-mi spunea, ce-mi promitea și cum vorbea despre mine. Nu m-ar fi deranjat dacă ar fi spus altcineva, dar voi, prietenele mele, așa cum am considerat eu, să spuneți: 'Vai, ce fericit este Mihai acum".

Mireasa 2020, sezon 2. Andreea și Alexandru au primit acceptul părinților... Mireasa 2020, sezon 2. Ștefania și Mihai, lucruri nespuse. Ce s-a întâmplat în emisia live...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x