Antena Căutare

Mireasa 2020, sezonul 2. Bianca și Mihai, discuție despre dansul ei cu Alexandru

La petrecerea de sâmbătă seara, dansul dintre Alexandru și Bianca de la Mireasa, nevinovat și cu scopul de a-i distra pe cei din jur, a provocat un lanț de evenimente neașteptate.

Bianca și-a dat seama imediat că Mihai a fost deranjat de gestul ei Galerie
Mihai a fost deranjat de ceea ce a văzut, fiind de față la dansul dintre Bianca și Alexandru | Antena 1

Mihai de la Mireasa a fost deranjat de ceea ce a văzut, fiind de față la dansul dintre Bianca, fata cu care este în cunoaștere și Alexandru.

Bianca și-a dat seama imediat că Mihai a fost deranjat de gestul ei și a vrut să lămurească cât mai repede lucrurile. Chiar dacă Mihai a spus că nu l-a deranjat rău ceea ce a văzut, răspunsul evaziv a declanșat în Bianca un sentiment de vinovăție.

Aceasta a simțit nevoia să explice ceea ce a făcut. Chiar dacă a discutat cu el, Bianca s-a simțit vinovată.

După ce au discutat, Mihai i-a spus Biancăi că trebuie să aibă grijă la ceea ce face pentru că totul se vede pe tv. La rândul ei, concurenta a spus că face ceea ce simte și că își asumă toate criticile.

Află mai multe din materialul video de mai sus!

Mireasa 2020, sezonul 2. Ștefan, din nou în lacrimi după fosta iubită... Mireasa 2020, sezonul 2. Andra și David, discuții despre iubirea dintre ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x