Antena Căutare

Mireasa 2020, sezonul 2. Ștefan, din nou în lacrimi după fosta iubită

Chiar dacă au trecut numai câteva zile de la despărțirea de Claudia, Ștefan se gândește din nou la fosta iubită și vrea cu disperare să vorbească cu femeia din afara competiției, femeia care este încă în sufletul lui.

Pentru că nu este prima dată când se întâmplă acest lucru, Ștefan a spus din nou în platou că își dorește mult ca aceasta să-l aștepte acasă, căci planurile lui în casa Mireasa au fost date peste cap. Concurentul a mărturisit că nu se aștepta să stea atât de mult în competiție, dar că fosta iubită este încă în inima lui.

În timpul discuțiilor, Ștefan a intrat prin telefon cu Laura, cumnata sa, care a ținut să-i aducă câteva lămuriri. Aceasta a spus că femeie după care el plânge are deja o altă relație afară, nu vrea să-i mai fie pronunțat numele în emisiune și nu dorește ca Ștefan să mai vorbească despre ea.

Ștefan a primit vestea care i-a schimbat complet planurile. Laura a menționat că acesta nu trebuie să mai trăiască în trecut și trebuie să-și vadă de viața lui.

Tot cumnata lui Ștefan a mai spus că fosta iubită a concurentului nu a trimis nicio scrisoare în competiție, nu știe cine a scris-o și că cel mai probabil este vorba despre un mesaj care trebuia să-i facă rău.

Mireasa 2020, sezonul 2. Simona Gherghe a aflat de existența unei scrisori pe care Bianca o păstrează în rucsac... Mireasa 2020, sezonul 2. Bianca și Mihai, discuție despre dansul ei cu Alexandru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x