Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Alin s-a despărțit de Adelina. Decizia a lovit-o ca un fulger pe concurentă

Adelina și Alin se află în impas. Bărbatul nu mai dorește să mai formeze un cuplu cu Adelina și a declarat în fața băieților că nu o iubește.

Mireasa 2021, sezon 3. Alin s-a despărțit de Adelina. Decizia a lovit-o ca un fulger pe concurentă Galerie
Alin și Adelina

Cu doar un sfert de oră înainte de emisia de ieri, Alin își făcea curaj să-i spună Adelinei despre o decizie care urma să le schimbe total ziua amândurora: "Nu sunt fericit deloc. Nu puteam s-o mai continuăm".

"Hai să n-o stricăm înainte de Paște, te rog frumos!", îi spune Adelina.

"N-am vrut să-mi bat joc de tine. Eu vreau ceva de lungă durată. Mi-ar prinde bine un pic de pauză", au fost cuvintele pe care Alin i le-a adresat Adelinei, la scurt timp după ce a fost la un alt date.

Adelina încearcă din răsputeri să îl convingă pe Alin să nu ia această decizie de a se rupe de ea, însă bărbatul pare mai mult decât hotărât: “Nu mă vâd întemeind o familie cu tine!”.

Citește și: Alina și Adelina s-au despărțit!: Nu mă văd întemeind o familie cu tine

Adelina, îngenuncheată de durere: "Tu știi ce înseamnă a iubi o persoană?"

Adelina nu și-a putut stăpâni lacrimile prea mult și asta pentru că ține foarte mult la Alin. Aceasta i-a declarat că îl iubește și că nu își dorește să rupă legătura, însă n-a putut trece neobservată răceala lui din ultima vreme: "Te-ai schimbat după ce ai fost la date".

Alin este de părere că toată legătura dintre ei este forțată: “Mi se pare că e totul forțat. Mama sigur nu te vrea, din ce am vorbit cu ea".

Adelina nu poate accepta decizia lui Alin și încurajarea lui de a cunoaște pe altcineva: "Tu știi ce înseamnă a iubi o persoană? Eu nu vreau pe nimeni altcineva".

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Cuplul Adelina și Alin, la un pas de ruptură? Afirmațiile care au îngenuncheat-o pe fată

Dragostea printre prea multe temeri și incertitudini pare să nu mai iasă la suprafață între cei doi: "Trebuia să renunț demult, de când am avut ocazia", spune Adelina printre lacrimi.

"Nu știu de ce nu pot să văd în tine femei lângă care aș putea să-mi petrec viața", spune Alin.

Mireasa 2021, sezon 3. Alina, lacrimi de supărare din cauza lui Bogdan. Ce a deranjat-o cel mai tare... Mihai vorbește pentru prima dată despre despărțirea de Bianca. Cei doi ar fi în continuare într-o relație: "Nu sunt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x