Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Andreea a încălcat regulamentul. Ce pedeapsă a primit

Andreea de la Mireasa sezon 3 a încălcat regulamentul după ce a intrat câteva minute în casa băieților și a fost pedepsită.

andreea si marian de la mireasa sezon 3 Galerie
Andreea de la Mireasa sezon 3 a încălcat regulamentul după ce a intrat câteva minute în casa băieților | Antena 1

Tânăra a fost pedepsită să stea singură în cameră, chiar și după ce băieții au intrat în casa lor. Nici mamele nu au avut voie să vorbească cu Andreea.

Tânăra a părut mai mult amuzată de faptul că a primit o pedeapsă și a așteptat cuminte în dormitorul său ca aceasta să expire.

Seara, în ultimele 25 de minute din timpul pe care băiețili îl mai aveau de petrecut în casa mamelor și fetelor, concurenții au fost anunțați că Andreea poate să coboare.

Citește și: Valentin i-a adus cadouri Anamariei și i-a făcut o serenadă

Marian s-a dus repede la ea, a luat-o în brațe și după ce au stat câteva minute împreună, tânărul a insistat să-i arate adăpostul construit pentru iepurași.

Marian și Andreea se înțeleg din ce în ce mai bine

Marian și Andreea și-au spus că se iubesc cu doar câteva zile în urmă. S-a întâmplat după ce Andreea a reușit să câștige un nou concurs. Drept recompensă, ea și iubitul său au câștigat o ieșire în afara casei Mireasa.

Cei doi s-au bucurat din plin de timpul petrecut în natură. De asemenea, au profitat de intimitatea oferită pentru a își face declarații de iubire.

Marian a afirmat că o iubește pe partenera sa și, sigură pe sine, Andreea i-a mărturisit că îi împărtășește sentimentele.

Citește și: Reality show-ul matrimonial Mireasa, ediţii speciale de Paşte! Simona Gherghe petrece a doua zi de Paşte în casa Mireasa

De asemenea, fata a afirmat că se simte în siguranță în preajma iubitului său.

Mireasa 2021, sezon 3. Valentin i-a adus cadouri Anamariei și i-a făcut o serenadă... Mireasa 2021, sezon 3. Ionuț, limbaj licențios la adresa Izabelei. A refuzat să-și ceară scuze...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x