Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Bogdan s-a răzgândit în privința Alinei: ”Nu ne potrivim”

Bogdan și Alina au ajuns într-un impas, așa că băiatul a hotărât ce va face în privința unei eventuale relații.

colaj de imagini cu bogdan si alina de la mireasa sezon 3 Galerie
Bogdan și Alina au ajuns într-un impas, așa că băiatul a hotărât ce va face în privința unei eventuale relații | Antena 1

După difuzarea unui material cu cei doi, Bogdan a afirmat faptul că discuția lor li s-a părut plictisitoare. Întrebat de Simona Gherghe dacă s-a întâmplat ceva între ei, cei doi nu au vrut să spună inițial.

Atunci, Bogdan a făcut o afirmație care a luat-o prin surprindere pe moderatoarea emisiunii.

”Nu ne potrivim. Am chemat o atracție fizică, cred că doar atât. Eu m-am săturat să umblu după ea ca un cățeluș.”, a zis Bogdan.

Citește și: Cuplul Adelina și Alin, la un pas de ruptură? Afirmațiile care au îngenuncheat-o pe fată

Fetele au susținut cele spuse de băiat, cu toate că Alina părea să creadă că cei din jur l-au influențat pe Bogdan să se retragă.

”Alina e în altă lume. Ești foarte respingătoare, foarte arogantă. Tu nu ești acolo, poate cu altcineva, cu Bogdan nu.”, a spus Maria.

Bogdan și-a dorit ca Alina să reintre în competiția Mireasa

Alina a fost eliminată la doar câteva zile după ce Bogdan a intrat în competiția Mireasa. La acel moment, băiatul nu a vrut să spună cine este fata pentru care a intrat.

Se pare că Alina a fost cea care i-a atras atenția, însă eliminarea ei i-a despărțit. Cu toate acestea, încurajat de ultima lor interacțiune, Bogdan și-a luat inima în dinți și i-a scris un bilet.

Citește și: Ionuț, limbaj licențios la adresa Izabelei. A refuzat să-și ceară scuze

”Nu credeam că după doar câteva momente și o îmbrățișare, voi ajunge să mă gândesc atât de mult la tine. Îmi pare nespus de rău că nu am ajuns să te cunosc să te cunosc mai bine și să petrec mai mult timp cu tine.

Sper din tot sufletul că te vei întoarce înapoi în casă. Sper că voi avea ocazia să te cunosc mai bine. Deci nu înțeleg cum doar după câteva clipe petrecute împreună am ajuns să mă gândesc doar la tine. Haide înapoi, te rog”, i-a scris Bogdan.

După ce a citit scrisoarea, Alina a spus că nu se aștepta: ”Am văzut că zilele acestea a vorbit de mine prin casă, dar nu mă așteptam să-mi trimită o scrisoare. E surprinzător, dar plăcut. Să se gândească mai bine la deciziile lui și din partea mea e același lucru. Aș vrea să-l văd, să ne cunoaștem mai bine”.

Citește și: Bianca și Mihai s-au despărțit, a anunțat fosta concurentă

Mireasa 2021, sezon 3. Cuplul Adelina și Alin, la un pas de ruptură? Afirmațiile care au îngenuncheat-o pe fată... Mireasa 2021, sezon 3. Cum arată clasamentul publicului din 1 mai și cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Favori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x