Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Ce au observat fanii pe profilul lui Bogdan, soțul Anamariei

Pe grupul oficial Mireasa au apărut o mulțime de capturi cu contul de Instagram al lui Bogdan, soțul Anamariei. Fanii au observat că acesta nu mai are fotografii cu partenera sa.

anamaria si bogdan de la mireasa sezon 3 la finala Galerie
Pe grupul oficial Mireasa au apărut o mulțime de capturi cu contul de Instagram al lui Bogdan, soțul Anamariei. Fanii au observat că acesta nu mai are fotografii cu partenera sa. | Antena 1

Bogdan și Anamaria de la Mireasa sezon 3 s-au căsătorit în Finala show-ului matrimonial. Cei doi s-au cunoscut în casa Mireasa, acolo unde relația lor a evoluat frumos.

După ce s-au cununat civil, ei s-au mutat împreună în străinătate și lucrat împreună la un restaurant. Ultima fotografie postată de Anamaria îi arată în Torino, zâmbind.

Citește și: Adelina de la Mireasa a apărut în noul videoclip al lui Seba. În ce ipostaze trandre s-au lăsat filmați cei doi

Totuși, Bogdan nu mai are nicio imagine cu soția sa, lucru care i-a făcut pe fanii emisiunii să se gândească la o despărțire.

Până în acest moment niciunul nu a confirmat separarea, mai ales că ei nu sunt foarte activi în social media și sunt foarte discreți în privința vieții personale. Rămâne de văzut dacă cei doi au probleme în relație sau doar preferă să-și țină relația departe de ochiii curioșilor.

Cum a început povestea de dragoste dintre Anamaria și Bogdan de la Mireasa 3

Povestea de dragoste dintre Anamaria și Bogdan a debutat cu o relație de prietenie. Inițial, concurentul a intrat în casa Mireasa sezon 3 pentru a o cunoaște pe una dintre fete. Nu a vrut să dezvăluie numele tinerei, așa că toate lumea a presupus că este vorba despre Costinela.

Nu era și, la scurt timp după ieșirea Alinei, care a coincis cu intrarea sa în competiție, a realizat că vrea să o cunoască mai bine. I-a trimis o scrisoare și staff-ul emisiunii Mireasa i-a ajutat să se regăsească.

Citește și: Gabriela Cristea, schimbare impresionantă de look după ce s-a tuns. Cum arată acum prezentatoarea TV

Cu toate acestea, lucrurile nu au mers între ei și cei doi au pus stop încercării de a se cunoaște. Atunci, Bogdan a început să se apropie de Anamaria, cu care a ajuns să formeze un cuplu solid.

De-a lungul timpului petrecut în casa Mireasa sezon 3, cei doi au întâmpinat probleme, însă sentimentele puternice pe care și le poartă i-au ajutat să le depășească.

Nici ideea de căsnicie nu a scăpat neanalizată de cei doi, căci Bogdan era speriat de oficializarea relației. Cu toate acestea, până în Finală a realizat că-și dorește să rămână lângă Anamaria și s-au cununat.

Mireasa 2022, sezonul 5. Mama Sabrinei, intervenție telefonică dură: ”Eu pe Andrei nu-l vreau!”. Tânăra a început să plâ... Mireasa 2022, sezon 5. Alina și Valentin s-au certat din nou. Pe cine e gelos concurentul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x