Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Cine a fost eliminat din casa Mireasa, în Gala de sâmbătă. Publicul a fost decisiv

O nouă serie de eliminări a zguduit casa Mireasa! Telespectatorii și-au exprimat voturile și unul dintre băieți a fost nevoit să părăsească definitiv competiția.

Mireasa 2021, sezon 3. Cine a fost eliminat din casa Mireasa, în Gala de sâmbătă. Publicul a fost decisiv Galerie
Simona Gherghe | Mireasa

Noua ediție a emisiunii Mireasa a adus surprize pentru toți cei din casă. Publicul a avut timp o săptămână să răspundă la sondaj și să aleagă cine dintre Bogdan, Alin și Emil va pleca acasă.

În gala Mireasa din 10 iulie 2021, telespectatorii și-au exprimat preferința în legătură cu cine trebuie să părăsească competiția: Bogdan, Alin și Emil. Votul publicului și-a spus cuvântul și băiatul care a părăsit competiția a fost o surpriză pentru toți.

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 3. Cum arată clasamentul publicului. Cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Favoriți

Ce băiat a fost eliminat din casa Mireasa, în Gala de sâmbătă

Rezultate cursa de eliminare:

Emil 35,33% - Emil a fost eliminat din casa Mireasa

Alin 34,88%

Bogdan 29,77%

Telespectatorii show-ului matrimonial Mireasa și-au ales favoriții. Emoții în casa Mireasa în momentul în care au fost anunțate numele celor care au fost votați în această săptămână și a fost dezvăluit clasamentul final. Toate voturile au fost numărate și numele celor mai votați concurenți din această săptămână a fost anunțat. Surprizele nu au lipsit nici în această gală Mireasa.

Voturile de pe toate cele 3 platforme s-au adunat, iar numele celor mai votați concurenți din această săptămână a fost anunțat.

În aceasta săptămână, s-au înregistrat numeroase voturi pe platforma Mireasa și au fost create trei topuri cu favoriții fanilor.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Liviu a primit un mesaj dur de la tatăl său, după ce Doamna Mari i-a cerut să nu se căsătorească în casă

Cine a fost votată Fata Săptămânii în casa Mireasa

Locul 1: Fata Săptămânii a fost desemnată Andreea cu 27,93% dintre voturi

Locul 2: Alina cu 20,39% dintre voturi

Locul 3: Maria cu 17,12% dintre voturi

Cine a fost votat Băiatul Săptămânii în casa Mireasa

Dintre băieții din această săptămână, favoritul fanilor în Gala Mireasa din 10 iulie 2021, a fost desemnat Băiatul Săptămânii, Ionuț cu 23,31 % dintre voturi, în aplauzele tuturor din studio.

Locul 2: Marian cu 19.01 % dintre voturi

Locul 3: Bogdan cu 18,46 % dintre voturi

Mireasa 2021, sezonul 3. Cum arată clasamentul publicului. Cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Favoriți... Mireasa, sezonul 2. Mihai și Bianca, gesturi tandre într-o fotografie. Cum arată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x