Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Farsa care a adus lacrimi în casa băieților. Cum i-a păcălit Blaze pe tineri

Puși pe șotii, băieții din casa Mireasa sezon 3 se distrează foarte bine în casa lor.

blaze si alin cand baiatul i-a anuntat  ca vrea sa plece din casa mireasa sezon 3 Galerie
Puși pe șotii, băieții din casa Mireasa sezon 3 se distrează foarte bine în casa lor | Antena 1

Recent, Blaze i-a anunțat că vrea să plece din competiție. Totul era, de fapt, o farsă făcută de Blaze de la Mireasa sezon 3.

Pe rând, băieții au încercat să-l facă să se răzgândească. Primul a fost Liviu, care s-a bucurat mult când a aflat că este vorba despre o glumă.

Apoi, băiatul doamnei Mari i-a devenit complice. A mers la parter, unde i-a anunțat pe toți că Blaze vrea să plece și își face bagajul.

Marian a urcat imediat să vorbească cu Blaze, urmat îndeaproape de Alin și Ionuț. Concurentul a jucat atât de bine, încât a început să plângă, moment care i-a emoționat și mai tare pe restul băieților.

Citește și: Divergențe între mame din cauza dormitoarelor. Cum s-a rezolvat situația

Ionuț chiar a lăcrimat: ”Mă făcu de îmi dădură lacrimile”.

Băieții i-au făcut o farsă lui Blaze

Concurenții au încercat să-i întoarcă ”favoarea” lui Blaze și i-au pus pastă de dinți pe față, când acesta dormea. Tinerii s-au amuzat copios și s-au alergat prin casa Mireasa.

Citește și: Farsa care a adus lacrimi în casa băieților. Cum i-a păcălit Blaze pe tineri

Blaze are o poveste tristă de viață

Blaze de la Mireasa sezon 3 are o poveste de viață tristă, dar nici suferința din dragoste nu l-a ocolit.

Blaze este unul dintre cei 8 copii ai unei familii modeste din Nigeria, care deși a reușit în viață, nu a uitat de unde a plecat.

”Tatăl meu lucrează la universitate, mama nu muncește. Am 5 surori și 2 frați. Eu mâncam o dată la trei zile, a fost nașpa. După liceu, am mers la tatăl meu și am zis vreau bani pentru asta. El a zis: nu am!. Prima oară când am venit în România a fost wow, fără bani... Am zis, o să fac ceva cu talentul meu, să primesc bani. Am început să postez, a fost greu. Trebuia să postez pe Youtube, deși aveam examen mâine. Am început cu TikTok, a ajuns viral”, a povestit el.

Citește și: Divergențe între mame din cauza dormitoarelor. Cum s-a rezolvat situația

Motivația i-a transformat visele în realitate și a ajuns să devină cunoscut în mediul online cu o promisiune activă: ”Primii bani de pe Youtube o să-i împart: 50% o să pun la cont și 30% o să cumpăr ceva pentru oamenii de pe stradă. Am făcut asta. Știu cum e să crești fără bani și când văd pe cineva pe stradă, mă gândesc când am fost ca el”.

Fetele au fost emoționate de povestea lui Braze și Adelina chiar a lăcrimat.

”Mi s-a părut un bărbat foarte sufletist, care a trecut prin multe greutăți și a luptat”, a spus Izabela de la Mireasa sezon 3.

Mireasa 2021, sezon 3. Povestea lui Ionuț și a doamnei Victoria. Tânărul a crescut fără tată de la vârsta de 2 ani... Mireasa 2021, sezon 3. Izabela a început să plângă după o discuție cu Maria. Ce s-a întâmplat între fete...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x