Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Alin și Adelina, promisiune la aniversarea de 3 luni a relației

Alin și Adelina au avut parte de un date în parcul Herăstrău. Cei doi au aniversat 3 luni de relație.

colaj de imagini cu date-ul dintre adelina si alin Galerie
Alin și Adelina au avut parte de un date în parcul Herăstrău. Cei doi au aniversat 3 luni de relație | Antena 1

Întâlnirea organizată de Adelina i-a plăcut mult lui Alin, care s-a mustrat pentru că el nu îi face atâtea surprize pe cât primește.

După ce s-au plimbat de mână, cei doi s-au așezat pe iarbă și s-au delectat cu o prăjitură în formă de inimă. În timp ce o tăiau împreună, și-au făcut o promisiune.

”Să ne facem că nu ne vom mai certa și că nu vom lăsa pe nimeni să intervină în relația noastră”, i-a spus Alin partenerei sale.

Când băiatul a menționat faptul că el nu a surprins-o pe de mult ori pe iubita sa, Adelina l-a liniștit.

Citește și: Victoria, împotriva Rominei. Ionuț a primit o scrisoare de la Leoaice

”Eu nu fac lucrurile astea așteptând ceva de la tine.”, i-a zis Adelina, dar iubitul ei a insistat că vrea să facă acest lucru pentru că simte asta.

”De ochii lumi sunt mai bine. Afară vreau să văd fața adevărată. Știu că nu e ok să înjuri, m-am înjurat pe mine, nu pe ei. Alin e fătălău, e expresia Adelinei.”, a spus doamna Daniela.

Adelina și Alin, pași nesiguri spre logodnă

Adelina a primit șansa de a petrece 10 zile alături de Alin, în casa Mireasa. Ea va deveni concurent cu drepturi depline dacă se vor logodi.

Cu toate acestea, Alin nu este convins că relația cu Adelina va funcționa afară, din cauza comportamentului ei. Doamna Daniela continuă să fie împotriva fetei și nu ratează nicio ocazie de a-i reaminti fiului acest lucru.

Ea i-a spus lui Alin că Adelina insistă, iar el a contrazis-o: ”Nu insistă. Dacă insistă, o să fac dacă simt.”

Mama sa i-a zis și că va pierde familia dacă va rămâne cu Adelina.

”Oricum, rămâi cu una și pierzi toată familia. Te-am anunțat și scrie și-n scrisori. Atât îți spun. Afară e mai mult stres decât aici, stai liniștit. Atât îți spun... Tu nu vezi cum insistă? Vezi că și afară ești acuzat foarte mult că nu iei o decizie.”, i-a zis doamna Daniela.

”Crezi că pe mine mă interesează? Lasă-mă, bre, că eu știu ce am de făcut. Chiar așa de bătut în cap mă crezi? Nu mă interesează cum sunt văzut. Dacă nu poate să mai rămână în casă fără logodnă, eu de logosit nu mă logodesc aici.

Mireasa 2021, sezon 3. Ionuț și Romina au luat o pauză după crizele mamei Victoria... Mireasa 2021, sezonul 3. Ce a pățit doamna Victoria după ce a fost la spital. Care este verdictul medicilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x