Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Povestea lui Ionuț și a doamnei Victoria. Tânărul a crescut fără tată de la vârsta de 2 ani

Tatăl lui Ionuț de la Mireasa sezon 3 a lipsit din viața lui. Mama sa, Victoria, a fost cea care s-a zbătut pentru a-și educa și crește fiul într-un mod plăcut.

victoria si ionut de la mireasa sezon 3 cand vorbeau despre povestea vietii lor Galerie
Tatăl lui Ionuț de la Mireasa sezon 3 a lipsit din viața lui | Antena 1

”L-am crescut singură de când avea 2 ani jumătate. Soțul avea darul băuturii și nu numai că bea, dar era un om care nu realiza ce face, nu ținea cont. Am luat copilul, am plecat la părinții mei. Din momentul acela, numai prin străinătate. Veneam, plecam, numai așa o țineam.”, a povestit doamna Victoria.

Cum era de așteptat, Ionuț nu a reacționat bine când a auzit de plecarea mamei. Și, recunoaște el, nici când a crescut nu a putut să se obișnuiască cu lipsa mamei.

Din păcate, tatăl lui nu și-a dorit să facă parte din viața sa. A venit să-i vorbească când Ionuț avea 20 de ani.

”Eu ca mamă, i-am zis, Ionuț, tu decizi. Du-te că poate eu ți-am spus într-un fel, tu vezi lucrurile în alt fel. E tatăl tău, ți-a dat viață.”, a povestit doamna Victoria.

Citește și: Farsa care a adus lacrimi în casa băieților. Cum i-a păcălit Blaze pe tineri

Băiatul a acceptat să-și întâlnească tatăl, care i-a demonstrat că este un om dificil, așa cum l-a descris.

”Într-adevăr, nu prea poți să te înțelegi cu el. Pentru el contează alte chestii: prietenii, anturajul.”, a mai afirmat Ionuț.

Ionuț și Alina au mers la un blind date

Alina și Ionuț au avut o întâlnire, în urma căreia ambii au rămas cu o părere bună despre celălalt. Cu toate acestea, după ce le-a văzut pe toate fetele din casa Mireasa sezon 3, fiul doamnei Viorica a spus că Andreea este o tânără pe placul său.

Mai multe detalii în materialul video de mai jos:

Citește și: Divergențe între mame din cauza dormitoarelor. Cum s-a rezolvat situația

Cine este Ionuț de la Mireasa sezon 3

Ionuț se descrie ca pe un bărbat cu prea cu mult bun simț, o persoană cu suflet bun, sincer. Când e jignit, reacționează și plătește cu aceeași monedă.

Citește și: Doamna Victoria, detalii despre cea mai lungă relație a lui Ionuț. De ce a intervenit

Viitoare iubită/soție trebuie să fie o fată frumoasă mai înaltă pentru că fostele lui au fost mai scunde. El are 1.85. Partenera lui trebuie să aibă peste peste 1.60. Acesata trebuie să mai fie sinceră, iubitoare. Nu-i plac persoanele reci, el e mai pupăcios din fire.

A intrat în casă alături de mama sa, Victoria.

Mireasa 2021, sezon 3. Divergențe între mame din cauza dormitoarelor. Cum s-a rezolvat situația... Mireasa 2021, sezon 3. Farsa care a adus lacrimi în casa băieților. Cum i-a păcălit Blaze pe tineri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x