Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 2. Radu, declarație de dragoste pentru Amalia. Cum i-a răspuns fata pe internet

Radu de la Mireasa sezon 2 și Amalia din sezonul 4 s-au cunoscut în afara competiției și acum formează un cuplu. Cei doi tineri sunt foarte îndrăgostiți, iar Radu o răsfață cu declarații în social media.

colaj de imagini cu amalia si radu de la mireasa Galerie
Radu de la Mireasa sezon 2 și Amalia din sezonul 4 s-au cunoscut în afara competiției și acum formează un cuplu. Cei doi tineri sunt foarte îndrăgostiți, iar Radu o răsfață cu declarații în social media.

Radu de la Mireasa sezon 2 și-a refăcut viața alături de Amalia, cea de care pare foarte îndrăgostit. Fostul soț al Mădălinei consideră că a găsit ceea ce căuta și i-a mulțumit public Amaliei pentru că există.

Radu, declarație de dragoste pentru Amalia

Radu nu vrea să își ascundă sentimentele puternice pentru Amalia, iar recent i-a făcut o declarație siropoasă pe rețelele sociale. Acesta i-a mulțumit că există și spune că a fost binecuvântat să o întâlnească pe fosta concurentă de la Mireasa sezon 4.

”Am găsit ceea ce căutam în viața asta... persoana care să înțeleagă că nu sunt un om perfect, dar mă străduiesc să devin pentru a îi oferi exact ceea ce merită cu adevărat: iubire, respect, sprijin, atenție etc. Mulțumesc că exiști și pentru că am fost binecuvântat să te întâlnesc”, a scris Radu Bobelică pe Instagram Stories, lângă o imagine cu Amalia de la Mireasa sezon 4.

Amalia a distribuit postarea lui Radu și a pus multe inimioare pe fundal.

Citește și: Mireasa 2020, sezon 2. Amalia i-a transmis un mesaj de iubire lui Radu, dar un detaliu a atras atenția susținătorilor

Radu și Amalia și-au asumat relație de iubire

După ce s-a despărțit de Mădălina, Radu a reușit să se vindece și să-și refacă viața. S-a îndrăgostit chiar de Amalia, fosta iubită a lui John de la Mireasa sezon 4.

Anunțul a fost făcut de cei doi tineri pe Instagram, acolo unde au postat o imagine în care se țin de mână și zâmbesc cu foc. La descriere, ambii au pus câte o declarație de dragoste.

În urmă cu câteva săptămâni, Radu anunța cu durere că povestea lui și a Mădălinei a ajuns la final. La scurt timp, fata confirma separarea și spunea că nu vrea să discute detaliile pentru că îl respectă pe cel cu care s-a căsătorit în Finala Mireasa sezon 2.

Citește și: Mireasa 2020, sezon 2. Amalia și Radu au fost surprinși într-o ipostază romantică, după ce și-au asumat total relația de iubire

Iată că Radu a reușit să treacă peste separarea dureroasă și a început o relație cu Amalia de la Mireasa sezon 4.

Ea a fost iubita lui John, cu care a și ieșit din competiție. Cei doi s-au despărțit la mai puțin de o lună de la eliminare, lucru de care mulți fani ai emisiunii erau convinși deoarece considerau că nu se potrivesc.

Acum Amalia zâmbește și nu oricum, ci la brațul lui Radu Bobelică. Cei doi s-au fotografiat la Satu Mare, în timp ce râd și se țin de mână.

Mireasa 2022, sezon 5. Sabrina și Andrei au avut un date. Cum s-au simțit împreună... Mireasa 2022, sezon 5. Perneș și Giovana au petrecut 12 ore împreună. Ce secret neștiut de concurenți a aflat băiatul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x