Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Valentin i-a adus cadouri Anamariei și i-a făcut o serenadă

Valentin a venit la poarta casei Mireasa pentru a o revedea pe Anamaria. Tânărul i-a cântat și i-a adus cadouri.

colaj de imagini cu anamaria si scrisoarea Galerie
Valentin a venit la poarta casei Mireasa pentru a o revedea pe Anamaria. Tânărul i-a cântat și i-a adus cadouri | Antena 1

Ruxi a fost cea care a convins-o pe Anamaria să iasă pe terasă. Atunci când l-a văzut, fata a rămas fără cuvinte.

Valentin a interpretat o melodie romantică, iar la final cei doi au lăcrimat. Fostul concurent de la Mireasa sezon 3 i-a spus că i-a fost dor de ea și că ursulețul de pluș, florile și ciocolata sunt pentru ea.

”M-a surprins. Nu mă așteptam. Nu realiam. Mi s-a părut liniștit, părea că e bine. A fost așa oarecum... Chiar dacă noi am ajuns la un numitor comun, nu știu ce se întâmpla dacă rămânea. A venit de la sine, nu a fost nimic calculat. Schimbarea bruscă din ultimul timp m-a făcut... M-am gândit la el, l-am pomenit de multe ori.”, a spus Ana Maria încercând din răsputeri să-și rețină lacrimile.

Valentin, primul băiat eliminat de la Mireasa sezon 3

Valentin a părăsit competiția Mireasa sezon 3 în Gala de sâmbătă, 18 aprilie 2021.

Băiatul a fost nominalizat de mai multe fete, însă nu a fost singurul care a primit voturi. Ionuț, Alin și Liviu au fost și ei pe buzele concurentelor. Din nefericire, Valentin a fost numit de către Mireasa Săptămânii, Maria, și nu s-a aflat printre cei tinerii protejați de votul telespectatorilor.

Asta a însemnat că prima eliminare de băieți din sezonul 3 Mireasa înseamnă și finalul experienței lui Valentin în casa iubirii.

Deși inițial a refuzat să rămână în competiția Mireasa, după eliminarea lui Valentin, nepotul său, doamna Ioana s-a răzgândit.

”Nu vreau să rămân în casă pentru a îl susține pe Bogdan. Nu-l las singur, iar eu am venit pentru Valentin”, afirma doamna Ioana.

Mireasa 2021, sezon 3. Liviu, băiatul la care se gândește Ruxi, a sunat în live. Ce i-a spus fetei... Mireasa 2021, sezon 3. Andreea a încălcat regulamentul. Ce pedeapsă a primit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x