Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Alina, pozată alături de un producător de filme pentru adulți? Cum explică relația cu bărbatul

Telespectatoriii Mireasa au semnalat faptul că Alina ar apărea într-o fotografie alături de un bărbat care este producător de filme pentru adulți. Iată explicația concurentei din sezonul 4.

colaj de imagini cu alina de la mireasa sezon 4 Galerie
Telespectatoriii Mireasa au semnalat faptul că Alina ar apărea într-o fotografie alături de un bărbat care este producător de filme pentru adulți. Iată explicația concurentei din sezonul 4 | Antena 1

Alina a comentat imaginile cu ea din videoclipul semnalat de telespectatorii Mireasa sezon 4 și de mama Andradei. Ea a spus că nu i se pare nimic exagerat.

”Nu mi se pare nimic ieșit din comun. Erau arme de jucărie, eram fata de pe motocicletă. E publicat pe Instagramul meu, la fel și pozele. Unul este fotograf, unul a fost într-o emisiune din Italia, iar altul e producător. Nu este producător de filme pentru adulți.”, a zis Alina.

Citește și: Mama lui Victor a intrat în competiție. Băiatul a rămas fără cuvinte când a văzut-o și abia a lăsat-o din brațe

Ce spune Alina despre bărbatul misterios cu care are poze

Cât despre bărbatul cu care apare într-o poză și despre care fanii emisiunii susțin că este un producător de filme pentru adulți, Alina afirmă cu tărie că nu știa că aceasta îi este meseria.

”Eu nu știu că face filme porno. E o surpriză și pentru mine. Dacă s-ar inventat o chestie pe internet, nu mă surprinde. Eu știu că locuiește în Modena, la o distanță mică.”, a mai adăugat fata.

Ea a afirmat că i-a cunoscut pe cei trei bărbați la un eveniment de Miss, respectiv Miss Italia. ”Erau preselecții de Miss, acolo unde am cunoscut persoanele respective. Cunoșteam fotograful.”, mai explicat concurenta.

Un alt lucru pe care l-a mai explicat este cum de pozele ei deocheate sunt postate pe niște conturi mai puțin serioase.

”Sunt poze de la piscină, mi se pare normal să nu mă duc cu cojocul la mare. Sunt poze făcute de mine, de soră mea sau shootinguri. E un video, un boomerang poza cu posteriorul la piscină.

Dacă au fost date taguri și eu nu le-am văzut. Sora mea are acces la contul meu, dar nu are timp să intre”, a mai zis Alina, înainte ca Simona Gherghe să spună că tagurile respective, de pe conturi bizare, au dispărut.

Alina a mai spus că a fost contactată de bărbatul despre care s-a spus că este producător de filme pentru adulți.

Mireasa 2021, sezon 4. Ela, în lacrimi după o remarcă a doamnei Ioana. Petrică, la un pas să-și iasă din minți... Mireasa 2021, sezon 4. Mama lui Victor a intrat în competiție. Reacția doamnei Lenu și a concurentului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x