Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Andrada și Victor au petrecut o noapte la hotel, fără camere, după logodnă

Andrada și Victor s-au logodit în timpul escapadei pe care concurenta de la Mireasa sezon 4 și Raluca au avut-o la munte, după proba Cabinei telefonice.

andrada si victor de la mireasa sezon 4 la mireasa capriciile iubirii Galerie
Andrada și Victor s-au logodit în timpul escapadei pe care concurenta de la Mireasa sezon 4 și Raluca au avut-o la munte, după proba Cabinei telefonice | Antena 1

Fostul concurent a mers și a surprins-o pe Andrada la munte, acolo unde fata se afla împreună cu Raluca. În timp ce erau la masă, el a apărut și a sărutat-o. De entuziasm, tânăra a început să țipe și l-a luat în brațe.

La scurt timp, băiatul a cerut-o în căsătorie. Andrada s-a bucurat foarte tare și a spus mult așteptatul ”DA”.

Apoi, timp de câteva ore, cei doi au avut șansa să petreacă timp împreună, fără camere și microfoane.

Cum s-au simțit Andrada și Victor de la Mireasa sezon 4 la Predeal

”Noaptea care s-a încheiat a fost minunată. Cred că este una dintre cele mai frumoase nopți din viața mea. Sunt foarte fericit.”, a spus Victor după noaptea petrecută cu Andrada la hotel.

Iubita lui a afirmat: ”Nu știu dacă se poate explica prin cuvinte cum a fost noaptea asta pentru noi. Ideea e că am trecut de la agonie la extraz. A fost cea mai superbă noapte pe care am avut-o. Despre ce vorbim?! (arată spre inelul de logodnă). Rezultatul a fost exact cum ma asteptam. Victor este exact pe placul sufletului meu. Este sufletul meu pereche. Mă reîntorc în casă cu forțe noi. Mai bine ca oricând sunt. Sunt fericită, sunt maxim de fericită.”

Victor a mai subliniat faptul că va reintra în casa Mireasa doar pentru Andrada și relația lor: ”Ca să fim amândoi împreună și să plecăm tot amândoi acasă”.

Mireasa sezon 3. Andreea Buda a împlinit 25 de ani. Cum a petrecut tânăra și cum s-a fotografiat alături de Marian... Mireasa 2021, sezonul 4. Băieții au primit un task dificil. Cine a câștigat o noapte alături de iubita sa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x