Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Andrada și Victor, ceartă dură după ce băiatul i-a atras atenția asupra atitudinii la adresa Adelinei

Adelina și Andrada de la Mireasa sezon 4 au avut un schimb de replici, în urma căruia Victor a remarcat anumite gesturi, pe care nu le-a plăcut, la iubita lui.

andrada si maria de la mireasa sezon 4 Galerie
Adelina și Andrada de la Mireasa sezon 4 au avut un schimb de replici, în urma căruia Victor a remarcat anumite gesturi, pe care nu le-a plăcut, la iubita lui | Antena 1

După ce Andrada a încercat să vorbească despre Adelina cu el, băiatul a refuzat să accepte atitudinea iubitei sale. Pentru că tot auzea ”gata” din partea partenerului, Andrada s-a enervat.

”Prost ești.”, i-a zis ea și Victor a izbucnit imediat.

Andrada și Victor, nouă ceartă

”Ai reacții nasoale ca fată. Nu vrei să asculți. Taci. Gata, nu-ți mai zic nimic. Ceartă-te, fă ce vrei”, a zis Victor. ”Nu înțeleg, cine a zis că vrea să se certe? Păi dacă nu mi se pare corect”, a zis Andrada.

”Ți-a sărit o bală.”, a remarcat Victor, care a fost deranjat de faptul că iubita lui a înjurat emisiunea, locul unde s-au cunoscut. ”Te-ai pi**t inclusiv pe mine”, a mai spus băiatul.

Imediat, a mers în bucătărie și i-a zis Adelinei că vrea să vorbească. ”Nu vreau să te mai uiți urât la mine. Mă vezi că sunt calmă? M-ai dezamăgit maxim, ți-am fost alături. Când a venit altcineva, mi-a luat locul imediat. Ești un copil cu probleme la mansardă.”, a zis ea.

Adelina a afirmat că Andrada este cea cu probleme la cap.

”Nu a fost în sensul acela. Îl folosesc și altfel. ”Eu l-am simțit, nu este prima dată când Victor e deranjat.”, a explicat Andrada în live, după ce l-a jignit pe Victor.

Mama Andradei, atac la adresa Adelinei de la Mireasa sezon 4

Mama Andradei a intrat ca să vorbească cu fiica, la scurt timp după difuzarea materialului cu certurile dintre ea și Victor, respectiv Adelina.

”Azi voiam să intru cu niște sentimente mai pozitive. Văd că a ieșit scandalul ăsta în floare, mici certuri între fete. Voiam să punctez și eu, Adelina, iubita mamei, mama ta nu a sunat niciodată.”, a început doamna Ionela.

A fost întreruptă de Simona Gherghe, însă mama Andradei a fost greu de oprit.

”Andrada a bătut cu lingura în masă pentru Adelina. E problema lor acolo, nu stau cu ei în casă. De afară se vede altfel. Dați-mi și mie dreptate puțin. În live dați doar frânturi. Văd că mă înțelegeți greșit. Văd cine se strâmbă, prin spatele cui. Și Andrada e vinovată uneori, nu îi iau apărarea.”, a mai spus mama Andradei.

Mireasa 2021, sezon 4. Ela a primit sfaturi din partea surorii. Ce a rugat-o în legătură cu doamna Ioana... Mireasa 2021, sezon 4. Doamna Elena a plâns în brațele fetelor. Ce s-a întâmplat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x