Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Ce au declarat Ana și Alexandru după noaptea la hotel

Ana și Alexandru de la Mireasa sezon 4 au petrecut prima lor noapte la hotel. Iată care au fost concluziile după orele petrecute fără camere și microfoane.

colaj de imagini cu ana și alexandru in camera de hotel Galerie
Ana și Alexandru de la Mireasa sezon 4 au petrecut prima lor noapte la hotel. Iată care au fost concluziile după orele petrecute fără camere și microfoane | Antena 1

”Noaptea asta a fost una foarte frumoasă. Amândoi aveam nevoie măcar de câteva ore.”, a zis Ana. ”Nu prea am dormit. Un pic am dormit și noi, două ore”, au mai adăugat cei doi. ”Alex m-a surprins. E mai mult decât mi-am dorit”, a mai declarat Ana.

”Aveam nevoie de acest moment ca să ne încărcăm bateriile. Ne-am dat seama cât ne iubim și nu e nimic care să ne împiedice să ne căsătorim”, a spus Alex.

Ce spuneau Alex și Ana înainte să meargă la hotel

Într-o discuție cu Andrada, Raluca și Ela, Ana le-a spus că are emoții și că nu știe ce lucruri să-și ia la hotel, unde va petrece o noapte cu Alexandru, departe de camere și microfoane.

Ea a primit o mulțime de sfaturi de la Andrada, care i-a zis să se relaxeze și să se bucure de moment. Ba mai mult, ea i-a transmis că nu are nevoie de haine și că ar trebui să-și facă griji pentru alte aspecte.

Dar nu doar ea are emoții, ci și iubitul său, care speră să nu fie filmați de dimineață.

”Eu mă gândeam mai mult la ce schimburi să-mi iau pentru emisiunea de mine. Mă gândeam că poate ajungem cu... La asta mă refeream cu schimburile. Eu am emoții.”, a zis Ana.

Alexandru a afirmat că nu este foarte emoționat, dar că are emoții. ”Eu sper să nu se dea imagini de dimineață. Așa am înțeles că se face testimonial. Să ne trezească, dar nu cu camera pe noi direct.”, a adăugat și Alex.

Mireasa 2021, sezon 4. Ana și Alex au petrecut prima noapte la hotel, fără camere și microfoane. Ce frici au cei doi... Mireasa 2021, sezon 4. Adelina și Seba au vorbit la telefon. Ce i-a promis fosta concurentă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x