Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Clasamentul publicului din Gala de sâmbătă, 9 octombrie

Publicul Mireasa a votat intens și în această săptămână, care s-a terminat cu o Gală incendiară. Astfel, telespectatorii au desemnat Mama, Fata și Băiatul Favoriți.

Telespectatorii au votat intens și în această săptămână, iar concurenții au așteptat cu sufletul la gură să vadă clasamentul. Emoțiile și presiunea nu au lipsit din peisaj, iar așteptarea a fost una foarte grea pentru cei din casa Mireasa.

După ce au fost analizate foarte bine momentele din aceasta săptămână plină de surprize, Simona Gherghe a fost cea care a anunțat clasamentul în Gala de 9 octombrie care sunt preferințele publicului.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Marius și Amalia, la limita încălcării regulamentului. Imaginile au fost blurate

Clasamentul din 9 octombrie 2021 a fost unul de-a dreptul surprinzător pentru toată lumea. Publicul a început să cunoască fiecare concurent în parte și a urmărit în amănunt fiecare moment din emisiune.

Au fost surprize atât în clasamenul fetelor, cât și al băieților.

Cum arată clasamentul Mireasa din 9 octombrie 2021

Top 3 fete:

1. Alina

2. Ana

3. Ela

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. O fată și doi băieți intră în cursa pentru eliminare. Tu cine vrei să rămână în competiție?

Top 3 băieți:

1. Alexandru

2. Petrică

3. Victor

Băieții au spus că Alina nu merită locul 1. Victor, Ion și Alexandru s-au arătat deranjați de preferința publicului. ”Maria merita”, a zis Ion.

Alina s-a apărat și a zis că telespectatorii apreciază sinceritatea ei, pe când Andrada a afirmat că se află în TOP pentru că a mai participat și sezonul trecut.

Concurenții s-au bucurat pentru Ela, care e pentru prima dată în primele 3 locuri.

Mama Săptămânii a fost doamna Gabi. ”Mulțumesc tuturor din inimă și din suflet. Mulțumesc din toată inima mea”, a zis doamna Gabi și a plâns.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Amalia sau Maria? Pe care dintre fete o vrea doamna Eugenia pentru Marius

Cum arăta clasamentul din Gala Mireasa 2 octombrie 2021

Fete:

1. Ana

2. Alina

3. Adelina

Băieți:

1. Alexandru

2. Marius

3. Victor

Mireasa 2021, sezon 4. Victor a glumit cu Andrada și i-a zis că e căsătorit. Reacția ei... Mireasa 2021, sezon 4. O fată și doi băieți intră în cursa pentru eliminare. Tu cine vrei să rămână în competiție?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x