Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. De ce s-a orientat Adelina către Seba, deși a susținut că se întoarce pentru Ionuț

Adelina a afirmat la Mireasa- Capriciile Iubirii că susținătorii au îndemnat-o să se apropie de Seba, dar că nu a fost influențată și a făcut ce a simțit.

adelina si seba de la mireasa sezon 4 pe o canapea Galerie
Adelina a afirmat la Mireasa- Capriciile Iubirii că susținătorii au îndemnat-o să se apropie de Seba, dar că nu a fost influențată și a făcut ce a simțit | Antena 1

Întrebată cum știau fanii emisiunii că Adelina se va îndrepta către Seba, înainte ca ea să facă acest pas, concurenta a răspuns la Antena Stars: ”Susținătorii mei mi-au spus că mi-ar sta foarte bine cu Seba. Într-adevăr și susținătorii lui Seba au luat legătura cu mine. Susținătorii mei au fost foarte dezamăgiți de comportamentul lui Ionuț față de mine. Foarte, foarte dezamăgiți. Mi-au și spus că nu merită să fac nimic. Asta nu înseamnă că sunt influențată de susținători.”

Cu toate acestea, Adelina e sigură că între ea și Seba există o conexiune specială și că nu s-a apropiat de el doar pentru că susținătorii și familiile i-au îndemnat să facă acest lucru.

Și Seba e convins de faptul că el a făcut primul pas spre o relație cu Adelina, atunci când a întrebat-o dacă vrea să meargă și să vorbească pe terasă.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Adelina a revenit. Deși a susținut că s-a întors pentru Ionuț, s-a reorientat rapid către Seba

Seba: ”Eu chiar m-am rugat la Dumnezeu”

În emisia live din 15 noiembrie 2021, Adelina de la Mireasa sezon 4 a spus că nu s-a apropiat, până atunci, de Seba pentru că se temea de doamna Gabi.

”Am intrat pentru Ionuț, însă când dansam, era Ionuț aici, Seba aici. Mă uitam la Seba și era chestia aceea. Într-adevăr, mi-a fost frică de faptul că Gabi s-ar fi băgat. Mi-aș fi dorit să mă apropii de Seba de la început. Din partea lui Ionuț nu am simțit siguranța asta.”, a zis Adelina.

”Mi-a dovedit că sunt falsă. Te-ai întors să te răzbuni pe mine sau pe Seba. Alex fiind în cameră cu Seba... Eu nu ți-am făcut absolut nimic, nu am avut discuții din care să reiasă că am încheiat cunoașterea”, a zis și Ionuț.

”Eu chiar m-am rugat la Dumnezeu să-mi arate un semn. A fost surpriza. Nu mă așteptam.”, a zis Seba.

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 4. Alex și Adelina s-au certat la Mireasa, Capriciile iubirii. De ce s-a supărat Ana

Mireasa sezon 3. Mesajul lui Liviu Olteanu după dezvăluirile făcute de Maria despre relația lor... Mireasa 2021, sezon 4. Îmbrânceli între Seba și Ion după ce ultimul a avut un gest nepotrivit față de Adelina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x