Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Duhovnicul lui Petrică a insistat să vorbească cu doamna Ioana. Ce a sfătuit-o

Petrică și Ela sunt convinși de faptul că doamna Ioana va interveni continuu în relația lor. Ambele femei au plâns, cu Petrică la mijloc, iar la o zi distanță, Duhovnicul tânărului a intervenit în emisia live Mireasa sezon 4.

doamna ioana, petrica si ela stau pe pat Galerie
Petrică și Ela sunt convinși de faptul că doamna Ioana va interveni continuu în relația lor | Antena 1

”Nu știu ce are femeia asta. A început să-i zică că nu-i place de mine și că suntem singuri aici”, le-a zis Ela fetelor.

Petrică consideră că doamna Ioana nu este de acord cu profesia de preot pentru că el a renunțat la religia lor.

”Chiar dacă zice că e de acord, cred că înăuntrul ei nu va accepta”, a zis Petrică despre faptul că mama lui nu-l vrea preot. ”Nu am nimic cu Ela. I-am spus. Am zis că s-au grăbit.”, a zis și doamna Ioana.

”A primit binecuvântarea de la preot, dar nu i-a zis că e gata însurat”, a mai zis mama băiatului.

Duhovnicul lui Petrică a intervenit în direct

”Frica nu vine de la Dumnezeu. Sub nicio formă, ea vine de la diavol. Eu pe Petrică l-am susținut și-l susțin nu doar eu, ci întreaga comunitate. Este acea persoană pe care am cunoscut-o. Tot ceea ce se întâmplă acolo e mâna lui Dumnezeu, nu se întâmplă toate doar de dragul de a se întâmpla.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Maria, iubita unui bărbat căsătorit? Cum explică acuzațiile venite din afara casei

Acolo, Divinitatea și-a spus cuvântul. Este un om minunat. Abia așteptăm să o cunoaștem pe Mihaela și nădăzduim să formeze o familie. Ei s-au întâlnit acolo pentru că a vrut Dumnezeu. Ei împărtășeșc numai iubire.(...) Toate vor fi bune și frumoase. Mai aveți și voi câteva intervenții neplăcute din partea doamnei Ioana.”, a spus preotul Babiuc Nicolae.

Imediat, i-a spus câteva cuvinte și mamei lui Petrică.

”Așa cum dumneavostră ați luat decizia de a pleca, la fel și tinerii aceștia. Gândiți-vă când ați părăsit casa și ați fost noră. Doamna Ioana, să nu uitați că și soția e din Zalău. Dumnezeu unde le rânduie, de acolo ne găsim.

Important este să se înțeleagă, să se iubească. Poate și dumneavostră ați trecut prin lucruri neplăcute cu soacra. Trebuie să-i iubiți necondiționat. Eu chiar mă bucur că arată o latură a tineretului care arată a iubire. Ei sunt atât de frumoși și minunați. Vă rog să-i îmbrățișați, să-i iubiți.”, a mai zis Duhovnicul lui Petrică.

Câteva momente mai târziu, doamna Ioana a afirmat că îi pare rău pentru faptul că fiul ei s-a îndrăgostit.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Andrada și Victor au sărbătorit o lună de relație. Ce surpriză i-a făcut tânărul

Mesajul mamei Elei pentru doamna Ioana

Mama Elei a avut și un mesaj pentru doamna Ioana: ”Vă rog fumos, din tot sufletul, să nu o mai atacați pentru că este dureros pentru ea. E singură acolo, nu îl are decât pe Petrică. Cred că ei îi e milă de el să-l încarce, să-i spună tot ce-i spuneți dumneavostră. Însă noi, de acasă, vedem. Doamna Ioana, vă vede o țară întreagă. Nu vreau să vă spun ceea ce se vorbește despre dumneavoastră.”.

Atunci, doamna Ioana i-a replicat că vrea să știe ce se spune despre ea în mediul online. ”Și pentru mine e dureros, nu ține nimeni cu mine, nici feciorul”, a zis ea, cu vocea tremurândă.

La finalul conversației, spiritele s-au încins. Doamna Claudia i-a spus Ioanei că nu o merită pe Ela și mama lui Petrică a replicat că nici ea pe fiul său.

”Așa maramureșean nu vă luați în veci”, a zis doamna Ioana.

Mireasa 2021, sezon 4. Andrada și Victor au sărbătorit o lună de relație. Ce surpriză i-a făcut tânărul... Mireasa 2021, sezon 4. Maria, iubita unui bărbat căsătorit? Cum explică acuzațiile venite din afara casei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x