Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Ela a primit sfaturi din partea surorii. Ce a rugat-o în legătură cu doamna Ioana

Ela și Petrică, împreună cu doamna Ioana, au vorbit cu sora concurentei de la Mireasa sezon 4. Iată ce și-au spus.

ela si petrica imbracati in alb pe canapeaua de la mireasa sezon 4 Galerie
Ela și Petrică, împreună cu doamna Ioana, au vorbit cu sora concurentei de la Mireasa sezon 4. Iată ce și-au spus | Antena 1

”Of, sora mea, Petrică, voi sunteți puși într-o situație nu tocmai plăcută. Aș putea spune chiar dureroasă pentru că este vorba de fix una dintre cele mai importante persoane din viața ta, Petrică. Sfatul meu este să vă faceți, așa, cărarea voastră pe lângă tot ce zice doamna Ioana și să treceți împreună toate obstacolele. Mihaela, cu tine vreau să vorbesc. Iertarea știi că e vindecătoare, știi că ți-am spus de multe ori.

Până la urmă, cine suntem noi să nu iertăm, Mihaela? Nu răspunde, te rog, frumos la rău cu rău. Încearcă, te rog din sufletul meu, să înțelegi sau, cel puțin, să accepți. Iar tu, Petrică, fii ferm, dar blând pentru că este mama ta, e icoana vieții tale. Luptați împreună pentru fericirea voastră.”, a zis Alina Constantin, sora Elei, la Mireasa Capriciile Iubirii de la Antena Stars.

Ce au vorbit doamna Ioana și mama Elei

Intervenția surorii vine la o zi după ce mama Elei nu a fost atât de blândă cu doamna Ioana.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Maria a recunoscut că fostul ei iubit era însurat. Tatăl ei a intrat în direct

”Vă rog fumos, din tot sufletul, să nu o mai atacați pentru că este dureros pentru ea. E singură acolo, nu îl are decât pe Petrică. Cred că ei îi e milă de el să-l încarce, să-i spună tot ce-i spuneți dumneavostră. Însă noi, de acasă, vedem. Doamna Ioana, vă vede o țară întreagă. Nu vreau să vă spun ceea ce se vorbește despre dumneavoastră.”, a zis mama Elei.

Atunci, doamna Ioana i-a replicat că vrea să știe ce se spune despre ea în mediul online. ”Și pentru mine e dureros, nu ține nimeni cu mine, nici feciorul”, a zis ea, cu vocea tremurândă.

La finalul conversației, spiritele s-au încins. Doamna Claudia i-a spus Ioanei că nu o merită pe Ela și mama lui Petrică a replicat că nici ea pe fiul său.

”Așa maramureșean nu vă luați în veci”, a zis doamna Ioana.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Maria, iubita unui bărbat căsătorit? Cum explică acuzațiile venite din afara casei

Mireasa 2021, sezon 4. Maria a recunoscut că fostul ei iubit era însurat. Tatăl ei a intrat în direct... Mireasa 2021, sezon 4. Andrada și Victor, ceartă dură după ce băiatul i-a atras atenția asupra atitudinii la adresa Adel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x