Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Ela nu și-a mai putut reține lacrimile după vorbele aruncate de doamna Ioana

Doamna Ioana de la Mireasa sezon 4 nu este dispusă să o accepte pe Ela în familia sa. Mama lui Petrică a comentat răutăcios la adresa părinților fetei.

ela plange si langa ea e petrica intr-o bluza galbena Galerie
Doamna Ioana de la Mireasa sezon 4 nu este dispusă să o accepte pe Ela în familia sa. Mama lui Petrică a comentat răutăcios la adresa părinților fetei | Antena 1

Doamna Ioana a vrut să afle ce meserii au părinții Elei. Fata a explicat faptul că mama sa este infirmieră și a explicat atribuțiile pe care le are. Mama lui Petrică nu a părut mulțumită și a precizat că meseria părintelui este la fel cu cea a unei femei de serviciu.

Ela a lăsat de la ea și nu a contrazis-o pe viitoarea soacră. Totuși, doamna Ioana nu a încetat cu întrebările și a vrut să știe ce job are și tatăl fetei. Nu a părut mulțumită nici de acest loc de muncă.

După difuzarea materialului, doamna Ioana a subliniat faptul că Petrică nu ar fi experimentat și că și-ar dori să nu sară această etapă. Ba mai mult, Ela a început să plângă atunci când femeia i-a zis că se comportă ca o profesoară.

Atunci, ea a asigurat-o pe doamna Ioana că nu va renunța la Petrică, deși simte că mama lui asta își dorește. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Ultima dată când Ela a plâns, mama ei a sunat la Mireasa

”Încerc să nu plâng, nu e așa ușor. Plâng de mila Elei. Mami, te rog din suflet, să fii tare, așa cum e Ioana. Doamna Ioana dă dovadă de o tărie ca de piatră. Nu are rost... ce să faci?! Să suferi pentru ce? Petrică merită dragostea ta dacă te iubește. Axează-te pe el, mami. Îl văd că e lângă tine, de aceea încerc să fiu tare. Poate la un moment dat, doamna Ioana își va da seama de absolut tot.

Vreau doar să nu-mi mai văd copilul plângând. O rog din suflet pe doamna Ioana să nu o mai jignească. Doamna Ioana nu o cunoaște, nici nu-i dă voie să se apropie de dânsa. Nu contează așa mult că e brunetă, așa s-a născut. V-ar fi plăcut să vă jignesc băiatul?! M-ați auzit că am zis ceva de Petrică? Am mare încredere în ce a ales Ela.”, a spus și doamna Constantin, mama Elei.

Mireasa 2021, sezon 4. Adelina a lăsat comentarii la live-ul Anei cu Alexandru. Cum explică ea toată situația... Mireasa 2021, sezon 4. Simona Gherghe nu va prezenta Gala din 6 noiembrie. Cine o înlocuiește...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x