Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Îmbrânceli între Seba și Ion după ce ultimul a avut un gest nepotrivit față de Adelina

Seba și Adelina de la Mireasa sezon 4 nu sunt priviți cu ochi buni de către ceilalți. Ion și Marius continuă să aibă un comportament dur față de concurentă, lucru care l-a deranjat pe Seba.

seba si ion de la mireasa sezon 4 Galerie
Seba și Adelina de la Mireasa sezon 4 nu sunt priviți cu ochi buni de către ceilalți. Ion și Marius continuă să aibă un comportament dur față de concurentă, lucru care l-a deranjat pe Seba | Antena 1

Adelina și Seba se aflau în livingul băieților când Marius și Ion au început să o tachineze pe concurentă. La un moment dat, ea a vrut să se retragă, dar Marius și Ion nu au lăsat-o să treacă. În încercarea de a ieși, Seba a trebuit să-l dea deoparte pe Ion, cu care a ajuns să se îmbrâncească.

”Sunt de un om de așa natură încât nu pot lăsa să treacă răutăți gratuite. Eu nu am împins, el ne-a împins pe mine și pe Marius. Ți-a sărit eugenia, a prins viață. Nu i-au dat peste mână, i-am dat peste eugenie. Problema mea a fost că s-a bucurat că a plecat Victor”, a zis Ion.

”Trebuia să stau drept în fața lor?!”, a afirmat Seba. ”De unde vin eu, asta se numește bătaie de joc.”, a mai afirmat Ion despre gestul Adelinei.

”Adelina să-și asume ce o să urmeze în casă. Își bate Sebastian ăsta joc de mine, mă împinge.”, a mai adăugat Ion.

Doamna Gabi crede că Seba greșește

Doamna Gabi, confindenta lui Seba, consideră că băiatul se grăbește și pică în plasa Adelinei.

”Părerea mea e că Sebi e prost. Adelina, prima dată când ați început o cunoaștere, a plecat la baie și ai zis că-l aștepți pe următorul. Ce simte el să facă. Dacă el e fericit.”, a zis Gabi.

”Nu sunt influențat, am și eu o marjă de siguranță. Nu voi cădea prost, am foarte mare încredere în mine. Nu o să fiu influențat de nimeni din casă. Mama mea s-ar bucura pentru mine.”, s-a apărat Seba.

”Există un Dumnezeu care vede toate astea”, a concluzionat Adelina, care a început să plângă.

Ce spunea Adelina despre alegerea sa la Capriciile Iubirii

Întrebată cum știau fanii emisiunii că Adelina se va îndrepta către Seba, înainte ca ea să facă acest pas, concurenta a răspuns la Antena Stars: ”Susținătorii mei mi-au spus că mi-ar sta foarte bine cu Seba. Într-adevăr și susținătorii lui Seba au luat legătura cu mine. Susținătorii mei au fost foarte dezamăgiți de comportamentul lui Ionuț față de mine. Foarte, foarte dezamăgiți. Mi-au și spus că nu merită să fac nimic. Asta nu înseamnă că sunt influențată de susținători.”

Cu toate acestea, Adelina e sigură că între ea și Seba există o conexiune specială și că nu s-a apropiat de el doar pentru că susținătorii și familiile i-au îndemnat să facă acest lucru.

Și concurentul e convins de faptul că el a făcut primul pas spre o relație cu Adelina, atunci când a întrebat-o dacă vrea să meargă și să vorbească pe terasă.

Mireasa 2021, sezon 4. De ce s-a orientat Adelina către Seba, deși a susținut că se întoarce pentru Ionuț... Mireasa 2021, sezon 4. Mama lui Seba s-a supărat după ce Gabi l-a jignit: Tu închide gura, bine?!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x