Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Ion i-a zis lui Carmen că vrea să o cunoască mai bine. Fata a refuzat, dar a trimis ulterior o scrisoare

După ce s-a despărțit de Raluca de la Mireasa sezon 4, Ion i-a zis lui Carmen că vrea să înceapă o cunoaștere cu ea. Inițial, fata a refuzat, dar a trimis o scrisoare o zi mai târziu.

colaj de imagini cu carmen si ion de la mireasa sezon 4 Galerie
După ce s-a despărțit de Raluca de la Mireasa sezon 4, Ion i-a zis lui Carmen că vrea să înceapă o cunoaștere cu ea. Inițial, fata a refuzat, dar a trimis o scrisoare o zi mai târziu | Antena 1

”Ești prea de tot să pleci. Trebuia să plec eu mai bine. Nu-mi vine să cred.”, a zis Ion, imediat după ce s-a anunțat că fata va fi eliminată.

Ion a încercat să o convingă pe Carmen să rămână

”Am o stare proastă că nu am simțit nicio chimie cu nimeni. Am simțit puțin cu Seba. După al doilea date eram sigură că nu e ce-mi doresc”, a zis Carmen la testimonial.

Citește și: Bunica Ralucăi a sunat și a avut un mesaj pentru Ion. Ce l-a rugat din suflet după ce el a zis că o vrea pe Carmen

Puțin mai devreme, Ion le spunea băieților că vrea să înceapă o cunoaștere cu Carmen. A mers la camere și a vorbit.

”Păi urma să vorbesc cu ea. Stai vă vezi. Vreau să dau și eu un mesaj producției. Vreau să rămână aici pentru mine, să începem o cunoaștere.”, a spus Ion la cameră.

Mai târziu, în timp ce o ținea de mână, Ion și-a expus sentimentele de față cu toată lumea.

”Mie nu-mi convine deloc că pleci. Vreau să intru într-o cunoaștere cu tine dacă vrei și eu. Eu nu aș vrea deloc să te las să pleci. Dacă ești de acord, o să zic în live. Am vrut să închei înainte de a începe ceva.”, a zis Ion.

Carmen a refuzat și a afirmat că nu crede faptul că ar putea fi împreună. Atunci, el a declarat că îi respectă decizia și că nu i-ar mai da drumul din îmbrățișare.

Reacția Ralucăi după ”trădarea lui Ion”

După difuzarea materialului, Ion a zis că nu a încercat nimic cu Carmen pentru că era într-o cunoaștere cu Raluca.

”Nu aș fi putut face asta atât timp cât mă aflam într-o cunoaștere. Nu mă așteptam să plece. Cu câteva zile în urmă mi-am dat seama că ar fi ok să ne cunoaștem”, a zis Ion.

Citește și: Doamna Eugenia a cedat după un nou material cu Marius și Maria. De ce a plâns

”E un fals”, a spus și Raluca, care a mai adăugat că se simte folosită. Ea a reamintit că Ion i-a spus că e la un pas să fie îndrăgostit și zice că nu a văzut semne cum că băiatul ar fi atras de Carmen.

De cealaltă parte, Alexandru și Amalia au confirmat că Ion se uita după Carmen și se tachinau.

Carmen i-a trimis o scrisoare lui Ion

”Încă încerc să-mi revin din șocul pe care mi l-ai dat. Adevărul e că mi-am pus semne de întrebare pentru că ești la un pas să te îndrăgostești de Raluca. Mă simt puțin vinovată. Deși te-am susținut că nu te-aș vedea mai mult decât un prieten, acum îmi pun întrebarea cum ar fi fost. (...) Știi cât de mult te admir. Ești un manipulator și șantajist emoțional de excepție. Ai un stil de a te juca cu mințile oamenilor. Tu, cicălitorul meu, vei avea parte de tot ce-ți dorești de la viață.”, a scris Carmen în scrisoare.

”La un moment dat, după ce a plecat, eu am stat și m-am gândit. Mereu m-am gândit la faza asta că poate a fost obligată de situație să facă asta. Acum am primit o scrisoare în care a zis că a făcut chestia asta. E wow”, a zis Ion după ce Simona Gherghe a citit scrisoarea de la Carmen.

Cum s-au pozat Andreea din sezonul 2 și Radu de la Mireasa sezon 3, după ce s-au declarat un cuplu... Mireasa 2021, sezon 4. Doamna Eugenia a cedat după un nou material cu Marius și Maria. De ce a plâns...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x