Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Ion, scos din platou de Gabriela Cristea. Ce s-a întâmplat

Comentariile lui Ion au deranjat-o pe Gabriela Cristea și aceasta l-a rugat pe concurent să plece din platoul show-ului Mireasa- Capriciile Iubirii.

gabriela cristea imbracata intr-o camasa alba Galerie
Comentariile lui Ion au deranjat-o pe Gabriela Cristea și aceasta l-a rugat pe concurent să plece din platoul show-ului Mireasa- Capriciile Iubirii | Antena 1

Alina, Ion, Victor, Andrada și doamna Eugenia se aflau pe canapeaua din platou pentru a vorbi despre scandalul pornit în casa Mireasa sezon 4.

Însă toți au început să vorbească unii peste alții și atitudinea lui Ion i-a pus capac Gabrielei Cristea.

Ion, dat afara din paltoul Mireasa- Capriciile Iubirii

”Să fiți obiectivă”, i-a zis Ion moderatoarei. ”Sunt obiectivă. Eu nu țin nici cu Alina, nici cu doamna Eugenia, nici cu Ion, nici cu nimeni”, a replicat Gabriela Cristea.

Atunci Victor a intervenit: ”Dar atunci când eu am fost 10 zile acasă și a spus că am fost la dame de companie și m-am întors la o videochatistă.

”Te rog frumos, în primul rând, să ai grijă la limbajul pe care îl folosești. Asta nu înseamnă că trebuie să repetați într-o emisiune în direct toate inepțiile pe care le scoateți pe gură, în mod normal, la voi în casă. Există un montaj în care se pot tăia diverse chestii, dacă le cenzurăm. Dar chiar vorbim ca la ușa cortului? Chiar suntem la ușa cortului? Spuneți-mi. Vreau să vă spun un lucru. Nu este ok ce faceți.

De ce te-ai întors în casă? Ai stat 10 zile... pentru Andrada. Și? Ce faci? Ce faci în astea 10 zile? În loc să îți vezi de Andrada și de treburile tale. Alina este cea mai importantă persoană din casă? Iertați-mă. Eu dacă aș fi în locul vostru în casă și dacă Alina ar fi făcut același lucru cu mine și, așa cum spuneți voi, nu vă interesează decât de cuplul vostru, aș fi ignorat-o. Aceste discuții nu ar fi avut loc aici.”, a spus Gabriela Cristea.

La scurt timp, Ion a început să se certe cu Alina. Gabriela Cristea l-a avertizat că-l va da afara din emisiune dacă va continua cu această atitudine: ”Nu e o atitudine potrivită pentru o emisiune de televiziune. Nu este ok. Nu vreau niciun comentariu.”

Atunci Ion a întrebat: ”De ce m-ați adus aici?”, întrerupând moderatoarea emisiunii Mireasa- Capriciile Iubirii. ”Nu, că te trimit înapoi”, a zis ea. Replica lui Ion a venit rapid: ”Păi plec”.

”Dacă nu suntem în stare să purtăm un dialog civilizat nu e niciun fel de problemă.”, a mai adăugat Gabriela Cristea.

Mireasa 2021, sezon 4. Adelina s-a întors în casă. Seba, lăsat fără cuvinte... Mireasa 2021, sezon 4. Marius a cerut-o în căsătorie pe Maria - VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x