Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Ion și Raluca au petrecut o noapte la hotel după ce s-au logodit. Primele concluzii

După logodnă, Ion și Raluca au petrecut o noapte la hotel, la fel ca celelalte cupluri logodite de la Mireasa sezon 4.

colaj de imagini cu ion si raluca de la mireasa sezon 4 Galerie
După logodnă, Ion și Raluca au petrecut o noapte la hotel, la fel ca celelalte cupluri logodite de la Mireasa sezon 4 | Antena 1

”Pentru mine a fost ceva wow și că te-am cerut. Eu nu mă așteptam de la mine să am curajul ăsta, să mă ridic de pe canapeaua aia și să pun în genunchi în partea cealaltă. Îți multumesc mult că mi-ai dat curajul să fac ceva ce nu credeam că o să fac vreodată. Chiar simt că lângă tine pot să stau următorii foarte mulți ani pe care îi mai am eu aici. A fost ceva wow.”, a zis Ion.

După prima noapte împreună, Raluca a anunțat mândră: ”În orice caz, sunt luată” și a arătat inelul de logodnă.

Ion a adăugat că nu prea au dormit: ”A fost o noapte drăguță și m-am trezit cu o energie maximă. Noaptea asta a fost una în care mai multe baterii s-au încărcat, în care mai multe vorbe s-au spus. Nu vreau să vă zic mai multe despre seara asta. Asta s-a trăit, n-a fost de povestit. Nu va fi ușor de uitat.”

”A fost o noapte specială”, a adăugat și logodnica sa.

Tatăl Ralucăi a vorbit cu Ion și fiica sa după logodnă

Tatăl Ralucăi a vorbit cu fiica sa și cu Ion de la Mireasa sezon 4 după ce aceștia s-au logodit.

Domnul Viorel a intrat plângând în direct și i-a emoționat pe toți cei aflați în platoul Mireasa Capriciile Iubirii de la Antena Stars.

”Mă scuzați... Cine n-a plâns în viața lui?! Cine n-a plâns când vede o fată și...”, a spus domnul Viorel, al căror cuvinte cu greu s-au înțeles din cauza lacrimilor care-i curgeau pe obraji.

Imediat ce l-a auzit că plânge, Raluca s-a emoționat și a plâns și ea. ”Să stați liniștit că am grijă de ea. ”Are emoții și nu poate să vorbească. Știu că plânge”, a zis concurenta.

Atunci domnul Viorel l-a avertizat pe Ion să nu mai bea un pahar cu socrul ”a pus-o”. ”N-am cum să nu mai beau. Și un pahar și două, nu-i problemă. Cu cea mai mare plăcere. Se termină emisiunea asta și ne întâlnim. ”Băi, băiat, ai grijă de ea. Atât ți-am zis. Sper să ne întâlnim și să bem un pahar de pălincă.”, a mai adăugat tatăl Ralucăi.

”Așa e la noi”, a explicat și concurenta de la Mireasa sezon 4. ”Și nu m-am așteptat la chestia asta.

Mireasa 2021, sezon 4. Tatăl Ralucăi, în lacrimi după ce Ion a cerut-o în căsătorie pe fiica sa... Mireasa 2021, sezon 4. Ionuț susține că el și Adelina au avut o discuție codificată. Ce i-ar fi propus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x