Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Mama Elei, mesaj pentru doamna Ioana. Spiritele s-au înscins la Capriciile Iubirii

Doamna Claudia, mama Elei, și doamna Ioana, mama lui Petrică, au avut un schimb de replici în cadrul emisiunii ”Mireasa-Capriciile Iubirii” de la Antena Stars.

ela cu ruj rosu si petrica care se uita intr-o parte Galerie
Doamna Claudia, mama Elei, și doamna Ioana, mama lui Petrică, au avut un schimb de replici în cadrul emisiunii ”Mireasa-Capriciile Iubirii” de la Antena Stars | Antena 1

Doamna Claudia s-a declarat deranjată de comportamentul mamei lui Petrică față de Ela și i-a atras atenția.

”Sunt în tura de noapte. Merită tot efortul din lume și un minut, două, cât stau de vorbă cu dumneavoastră. Copiii ăștia doi merită tot sacrificiul. Eu nu vorbesc acum cu soacra. Petrică, vreau doar atât să te întreb: Tu, pentru fata mea, ai de gând să mergeți înainte împreună? Tu cred că îți dai seama prin ce trec eu, când văd toate înțepăturile. Cum o vede, cum o înțeapă. Nu vreau... Doamna Ioana, atât vreau să vă spun.

Am auzit, așa, printre picături, tot ce i-ați zis. Vreau să vă zic: dacă eu eram în locul dumneavostră, aveau toată susținerea mea, doamnă. Știți ce înseamnă asta? Toată susținerea mea. Eu o iubesc, acum, și pe ea, în aceeași măsură și pe el. Eu am mare încredere în Ela. Mami, să fii puternică, iubita mea. Mami este cu voi. Petrică, suntem lângă voi, toată familia, vă susținem. Însă e dureros comportamentul doamnei Ioana față de Mihaela.”, a zis doamna Claudia, mama Elei, la Antena Stars.

Mama concurentei a afirmat că nu sunt de etnie romă, lucru despre care doamna Ioana a vorbit în câteva rânduri. Ea a afirmat că și-ar dori, pentru fiii ei, niște tinere cu o piele mai deschisă.

Mama Elei, mesaj pentru doamna Ioana

”Distanța nu este o problemă. Petrică, dacă ești alături de ea și o iubești, te rog din suflet să nu o faci să sufere.”, a mai afirmat doamna Claudia.

Mama Elei a avut și un mesaj pentru doamna Ioana: ”Vă rog fumos, din tot sufletul, să nu o mai atacați pentru că este dureros pentru ea. E singură acolo, nu îl are decât pe Petrică. Cred că ei îi e milă de el să-l încarce, să-i spună tot ce-i spuneți dumneavostră. Însă noi, de acasă, vedem. Doamna Ioana, vă vede o țară întreagă. Nu vreau să vă spun ceea ce se vorbește despre dumneavoastră.”.

Atunci, doamna Ioana i-a replicat că vrea să știe ce se spune despre ea în mediul online. ”Și pentru mine e dureros, nu ține nimeni cu mine, nici feciorul”, a zis ea, cu vocea tremurândă.

La finalul conversației, spiritele s-au încins. Doamna Claudia i-a spus Ioanei că nu o merită pe Ela și mama lui Petrică a replicat că nici ea pe fiul său.

”Așa maramureșean nu vă luați în veci”, a zis doamna Ioana.

Mireasa 2021, sezonul 4. Amalia a fost la un date cu Seba și a încălcat regulamentul... Mireasa 2021, sezon 4. Andrada și Victor au sărbătorit o lună de relație. Ce surpriză i-a făcut tânărul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x