Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Mama lui Victor, buni Lenu și Anca, prima iubită a lui Victor, revedere la Brașov. Cum s-au fotografiat

Anca, prima iubită a lui Victor s-a fotografiat alături de Alina, amam băiatului și buni Lenu. Acestea s-au văzut în Brașov și au petrecut câteva clipe împreună. Ce mesaj a transmis Anca.

colaj de fotografii cu anca, alina, buni lenu si voctor de la mireasa sezon 4 Galerie
Anca, prima iubită a lui Victor s-a fotografiat alături de Alina, amam băiatului și buni Lenu. Acestea s-au văzut în Brașov și au petrecut câteva clipe împreună. Ce mesaj a transmis Anca. | Mireasa

Anca, fosta concurentă de la Mireasa și prima iubită a lui Victor, a postat o serie de fotografii din Brașov, acolo unde s-a întâlnit cu mam lui Victor și buni Lenu. Pare că cele trei se înțeleg de minune, mai ales că sunt foarte apropiate în imagini, iar Anca o ține în brațe pe bunica primului său iubit.

Anca s-a revăzut cu buni Lenu și doamna Alina, mama lui Victor. Foto

După cum se știe bine, Anca a avut o relație cu Victor în casa Mireasa, însă cu un final neașteptat, asta după ce Victor și-a exprimat dorința de a nu mai continua alături de ea. Aceasta ajunsese la inima lui buni Lenu, care o aprecia foarte mult pentru felul său de a fi, iar alegere lui Victor de a forma o relație cu Andrada nu a fost aprobată cu tot sufletul de bunică.

Iată că și după ce au părăsit casa Miresa, legătura lor nu s-a frânt, ba chiar s-a închegat și cele trei s-au revăzut sâmbătă, în Brașov. Tânăra s-a fotografiat cu doamna Alina, mama lui Victor și cu buni Lenu, care pare că ține enorm de mult la ea.

Doamna Lenu i-a mărturisit Ancăi că o va aștepta la Brașov, după eliminarea din casa Mireasa, lucru care s-a și întâmplat.

Citește și: Doamna Lenu, despre plecarea Ancăi: O aștept la Brașov! Victor: Cu mine ai vorbit?!

Anca a transmis și un mesaj după ce a postat o fotografie cu doamna Lenu: “Dulce revedere cu multă emoție și fericire 🤩 Buni Lenu❤️”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Susținătorii au reacționat imediat: “Două frumoase ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ va pup ❤️❤️😍😍”, ”

Transmite i salutari și multa sănătate bunicii Lenu. Îmi este fff dor de ea. Va pup frumoaselor”, “Va ador și sa fiți sănătoase, buni este o dulceață v am votat pună ați părăsit casa sunteți adorabile”.

Citește și: Mireasa sezon 4. Victor, hotărât să renunțe la Anca. Reacția doamnei Lenu când a aflat în live

Victor și Anca s-au despărțit. Decizia îi aparține bărbatului

Victor s-a confesat băieților și a spus că nu vrea să mai formeze un cuplu cu Anca. Ion i-a spus lui Victor că simte că vrea să vorbească cu altcineva și nu vrea să-și bată joc de Anca.

Doamna Lenu a simțit că ceva se întâmplă și a îndemnat-o pe Anca să meargă să discute cu el. Pe de altă parte, Anca a vorbit și ea cu fetele și a spus că ea este ok, dar trebuie să vadă ce se întâmplă cu Victor. Anca le-a mărturisit fetelor că ea nu vrea să fie o simplă aventură pentru el.

Victor a luat-o pe Anca seara deoparte și i-a spus că o altă fată i-a atras atenția și că vrea să fie sincer cu el. Concurenta i-a cerut sinceritate și l-a rugat să spună ceea ce simte. Victor i-a spus fetei că tentații există în casă și că el nu s-a simțit deloc în largul lui după ce au format un cuplu.

Anca l-a îndemnat pe Victor să o cunoască pe fata pe care simte că trebuie să o cunoască. Cu toate acestea, Victor a spus că nu vrea să ca Anca să se supere pe el și i-a cerut să nu îl părăsească.

Mireasa sezon 4, 27 noiembrie 2021. Amalia și John au fost eliminați din casa Mireasa. Cum au reacționat când au auzit v... Mireasa 2021, sezon 4. Reacția lui Victor după ce a văzut imaginile cu Anca, buni Lenu și doamna Alina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x