Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Mama lui Victor a intrat în competiție. Reacția doamnei Lenu și a concurentului

Doamna Alina, mama lui Victor de la Mireasa sezon 4, a intrat în competiție. Iată cum au reacționat doamna Lenu, Andrada și concurentul.

colaj de imagini cu doamna lenu si victor de la mireasa sezon 4 Galerie
Doamna Alina, mama lui Victor de la Mireasa sezon 4, a intrat în competiție. Iată cum au reacționat doamna Lenu, Andrada și concurentul | Antena 1

La finalul emisiunii din 28 octombrie 2021, doamna Alina, mama lui Victor, a intrat în casa Mireasa sezon 4. Prezența ei a fost o surpriză pentru toți concurenții, iar băiatul abia i-a mai dat drumul din brațe.

Foarte mult s-a bucurat și doamna Lenu, care și-a văzut fiica plecată de multă vreme în Grecia. Andrada a avut ocazia să o cunoască pe viitoarea ei soacră.

”Trebuie să o cunosc întâi. O văd pentru prima dată pe Andrada. O plac ca pe toată lumea”, a zis doamna Alina, mama lui Victor, despre iubita fiului său.

De asemenea, ea a anunțat că a venit pentru a-l însoți pe Victor în competiție, în locul doamnei Lenu.

Citește și: Alina, pozată alături de un producător de filme pentru adulți? Cum explică relația cu bărbatul

Iubitul Andradei a fost surprins să afle că mama lui va rămâne alături de ei, în vreme ce fata s-a bucurat că doamna Alina nu și-a făcut o părere greșită despre ea.

Mai multe detalii în materialul video atașat acestui articol.

Cine este Victor de la Mireasa seozn 4

Victor Rațiu s-a născut pe 10 decembrie 1992 la Brașov. Victor își gătește singur, mai ales că respectă un regim alimentar.

Spune despre el că e un bărbat spirtual, nu credincios, săritor, empatic, loial (și în relație și în prietenii), exagerat sincer, dar stă prost cu răbdarea, uneori nehotărât, nu suportă falsitatea. E impulsiv, dar a învățat să se controleze. Victor a venit la Mireasa însoțit de bunica sa, Elena, pe care o alintă ”Lenu”.

Tânărul a afirmat că va face tot ce ține de el pentru a o face fericită pe femeia aleasă. Bunica sa a adăugat că le-a plăcut pe toate fetele pe care el le-a adus acasă și că încă ține legătura cu ele. Acest lucru nu este tocmai pe placul lui Victor, cum a ținut să puncteze.

Mireasa 2021, sezon 4. Alina, pozată alături de un producător de filme pentru adulți? Cum explică relația cu bărbatul... Mireasa 2021, sezonul 4. Mama lui Victor a creat nemulțumire în casă. Ce spune bărbatul despre femeia care i-a dat viață...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x