Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Maria s-a schimbat la față când a văzut ce a făcut Marius la petrecerea burlacilor

Maria de la Mireasa sezon 4 s-a supărat când a văzut ce a făcut Marius la petrecerea burlacilor. Imaginile au dezamăgit-o pe logodnica băiatului.

colaj de imagini cu maria si marius de la mireasa sezon 4 Galerie
Maria de la Mireasa sezon 4 s-a supărat când a văzut ce a făcut Marius la petrecerea burlacilor. Imaginile au dezamăgit-o pe logodnica băiatului | Antena 1

”M-a lăsat Sebastian singur și îmi vine să intru”, a zis Marius, aflat în baie cu două dintre fete. Iubitul Mariei nu a dat înapoi și a continuat discuția cu tinerele dansatoare.

”De ce ai sutientul deschis? Vrei să ți-l închei eu?! Vino să ți-l prind”, a mai spus el după ce una dintre ele a ieșit din cabină și l-a rugat să-i prindă lavaliera.

Cum a reacționat Maria după ce au fost difuzate imaginile de la petrecerea burlacilor

Marius a lăsat capul în jos după ce a fost difuzat materialul cu tot ce a făcut la petrecerea burlacilor.

”Și eu am băut.”, a explicat Marius. ”Nu mi-a plăcut ce am văzut. Nu mi-a plăcut nimic. Tot mi s-a părut deplasat, că i-a pus mâna pe fund. Mă gândesc pentru mine, se uită și ai mei. Stau să mă gândesc ce s-ar fi întâmplat dacă nu erau camere.”, a declarat și Maria.

”Nu s-ar fi întâmplat nimic dacă nu erau camere. I-am povestit ce mi-am adus aminte, nu mi-am amintit de astea”, a afirmat Marius.

Mireasa 2021, sezon 4. Cum au decurs lucrurile la petrecerea burlacilor și cea a burlăcițelor. Ce băieți au ”întrecut li... Mireasa 2021, sezon 4. Ce nu s-a văzut la TV în timp ce imaginile cu Ion de la petrecerea burlacilor erau difuzate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x